Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra fontos hogy a párotoknak milyen telefonja van?
Nem.De ha kell neki, akkor kap.
Féláron beszerzek akármilyen telót.:)
Nekem egyáltalán nem fontos. Csak az számít, hogy fel tudjam hívni nap közben és kész - de ezt meg bármelyik telefon tudja, szóval nekem teljesen mindegy, milyen a mobilja.
Nekem sincs okostelefonom, mástól se várom el. Mondjuk a magam részéről én feleslegesnek tartom az ilyen okos-izéket, mert úgyse használnám ki azokat az "extrákat", amivel többet tud egy egyszerű készüléknél.
A párom viszont szereti a kütyüket, neki meg épp ezért okostelefonja van. Én egyébként azt is csak a GPS miatt tartom hasznosnak, amikor pl. utazunk valahová. :)
Szóval nekem nem fontos, de ő ad a saját telefonjára. Rábízom, szíve joga. Ha fel tudom hívni, amikor szükséges, felőlem bármilyen mobilja lehet. Őt ugyanígy nem zavarja az, hogy az én telóm meg "lepukkantabb" és hogy nem haladok a korral. Egyáltalán nem érdekli, milyen a mobilom. Mondjuk mi már együtt élünk, így nem is telefonálgatunk annyit nap közben, hisz' este úgyis látjuk egymást. :)
24/L
Nekem egy Nokia Asha 205 van.Blackberrys.
Szóval teszek rá,hogy az adott páromnak milyen telefonja van.
Nekem a telefon telefonálásra és sms írásra van.
Internet pedig csak a gépemen van...
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam,ami fontos volt.
Eleve azt nem értem, hogy hogy fordul meg a fejedben, hogy egyáltalán elvárásaid legyenek a telefonjával kapcsolatban. NEKED minek az ő telefonjára korlátlan net? Meg videochat? Ha akarsz valamit, hívd fel. Ha ő akar valamit, majd felhív ő is. Ja, hogy az pénzbe kerül? Találkozzatok személyesen. Vagy oldjátok meg otthon, gépről.
Egyébként én pont letojom, hogy a másiknak milyen a telefonja, eszembe sem jutott sose ezt nézegetni. A vőlegényemnek egy ősöreg Nokiája volt, amikor megismertem, eleve nem is szereti az okostelefonokat, bár most van neki (céges), de mellette megvan a régi is, és magánbeszélgetésekre azt használja.
FOntos - hogy ne legyen neki a legújabb hülye okostelefonja, hogy ne a telefon határozza meg az életét, hogy ne erre verjen el 10-15.000 ft-ot havonta részletre vagy számlára, hogy ne legyen a kezéhez nőve, hogy ne hallgathassam egész nap azt, hogy "heló geleksziii csináld ezt meg aaazt" meg "oké gúúúúgöl hol a fagyizóóó" ...
Szóval fontos, hogy egy sima telefonja legyen, leszarom van-e rajta kamera, leszarom tud-e rajta viberezni, leszarom, meddig bírja az aksija, leszarom tud-e rajta netezni, tudjon rajta telefonálni aztán kész, de ne legyen ráhülyülve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!