Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a hozzáállásról, hogy nekem kikötés, hogy a lány akivel netán összejövök/ismerkedek egyetemista végzettségű legyen?
És ne valami haszontalan semmis, szakon szerezett diplomája legyen.
Nekem van 1 meglévő, és nemrég kezdtem el a másodikat. :)
Pontosan három férfit ismerek, akiknek nincs diplomájuk, mégis az átlagosnál jóval magasabb az IQ-juk. Ráadásul mind a három igen szeretetre méltó figura. Aztán ismerek egy rakás diplomást, doktort, akik olyan tahók, hogy fél órát sem töltök el szívesen a társaságukban. Beképzeltek, nagyképűek, arrogánsak. Semmilyen egyetemi végzettség nem biztosít jó személyiséget.
De a véleményemtől függetlenül te olyan lányt választasz magadnak, amilyen neked megfelel. Ha nyolc diplomásat, akkor olyat. Szíved joga.
Nem kell dokori, hogy rájöjjek a kérdező csak szórakozik.
Egymásnak ellentmondó kijelentések, hirtelen szemléletváltás a hsz-ekre reflektálva.
Vagy persze lehet, hogy így gondolta csak annyira határozott a lelkem mint a szélkakas a viharban.
A matek és a fizika távol áll az intelligenciából abban a tekintetben amiben a kérdező használja. A legnagyobb zsenit (programozó matematikus nemzetközileg elismert) akit ismertem úgy kellet kihúznom a carból mert képtelen volt felfogni a legegyszerűbb szerz. feltételeket. A nagy eszével másfél óra alatt értette meg mit jelent egyetemlegesen felelni egy kölcsönszerződésben, miután már a bank felvilágosította. Szóval a professzori címe nem akadályozta meg abban, hogy egy sokmilliós tartozásba belemenjen amiből egy fillért se látna, intelligens nem?
Azt hogy undorito vagy. Nem mindenkit tolnak hátulrol a szülök hogy ilyen olyan egyetemre tudjon menni...szánalmas. Én az ilyen emberektöl mint te hányok, de még jo hogy te sem állnál velem szoba szoval semmi probléma :D
21l
"egyetemista végzettségű legyen"...:D annyira nagyra vagy magaddal, de még helyesen írni sem tudsz. Mi az hogy egyetemista végzettségű? Talán egyetemet végzett, nem? Vagy akkor már mérnök/közgazdász/jogász stb végzettségű. Szerintem, pont, hogy bölcsész lány kéne neked, lehet megtanítana neked egy pár helyesírási szabályt.
Üdv, egy mérnök lány :))
Ugyanezt akartam írni, mint az utolsó :)
Ban/ben, ba/be ragokat is helytelenül használod, meg ez az "egyetemista végzettség" is gyönyörű :D
De ha neked a diploma a fétised, akkor lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!