Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a hozzáállásról, hogy nekem kikötés, hogy a lány akivel netán összejövök/ismerkedek egyetemista végzettségű legyen?
És ne valami haszontalan semmis, szakon szerezett diplomája legyen.
Nekem van 1 meglévő, és nemrég kezdtem el a másodikat. :)
Nekem "reál diplomám" van, de sosem ismerkednék ilyen emberekkel. Amerikai egyetemen szereztem repülőgép mérnöki diplomát, elektronika szakképesítéssel. A tolóerő kitérítés és a kormányozhatóság és az ebből fakadó manőverezhetőségből írtam a diplomámat. És? Mégis akkor ki vagyok én? Több vagyok egy asztalosmesterél? Fenéket.
Neked van egy meglévő és kezded a másodikat, ez dicséretes, de egy: ne itt reklámozd hogy te mekkora nagy valaki vagy, kettő: diplomával sem leszel semmivel sem több. Németországban egy karosszéria lakatos mester többet keres mint te ugyanott a diplomáddal. Miért? Mert diplomás, legyen az akár a csúcs atomfizikus vagy akármi egyre több van, szakma meg egyre kevesebb. És amikor meg kell csinálni valamit akkor derül ki hogy a sok diplomás mégse ért semmihez.
Ha az élethez hülye,és a kapcsolathoz is,lehet bármilyen papírja.az marad ami...
sok embernek csak az arca nő az egyetemtől nem a tudása, az meg a semmire általában :D :(
a kevésbé tanult nők nem vesztegetik az idődet! mert nem játsszák annyira magukat.Közvetlenebb réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!