Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a hozzáállásról, hogy nekem kikötés, hogy a lány akivel netán összejövök/ismerkedek egyetemista végzettségű legyen?
És ne valami haszontalan semmis, szakon szerezett diplomája legyen.
Nekem van 1 meglévő, és nemrég kezdtem el a másodikat. :)
Dehogy nem! Ez a lekicsinylo stilus pont az! Nem vagy tisztaba a fogalmakkal?
Az ilyenek mindig is felbasztak, az egyetemen(jogi-nem tudom ez nalad milyen mercet ut) is van egy hozzad hasonlo alak, nagyon undorito, csak o meg emelle nagyzolni is szeret, a csaladi hatterevel. Hat szanalmas.
Szamomra az emberek nagyon sokszor bebizonyitottak, hogy a diploma nem jar egyutt az intelligenciaval , hat most is ezt latom.
Én amolyan "haszontalan, semmis" szakon végeztem, bölcsészként, ehhez képest sokak szerint túlzottan racionális gondolkodású vagyok, IQ-m hivatalos mérések szerint is extrém magas, és az "életképtelen" végzettségemmel félállásban annyit keresek, amennyit más teljes állásban se...
Nem általánosíts légy szíves, mert való igaz, hogy vannak, akik dísznek szerzik a diplomájukat, de közel sem mindenkire igaz.
Én fősulira járok, pénzügy-számvitel szakon, de komolyan mélységesen felháborít ez a fajta hozzáállás és felsőbbrendűség. Soha eszembe nem jutna mást lenézni azért, mert nem tanult tovább és nincs diplomája. Ez elég szánalmas hozzáállás, csak hogy tudd, az hogy diplomád van még nem jelenti azt, hogy te mindenkitől okosabb vagy és bármely hihetetlen, de nem jogosít fel arra sem, hogy emiatt mást lenézzél.
De tudod az ilyen rendkívül "intelligens" egyedekre mondom azt, hogy ezért kár volt főiskolára/egyetemre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!