Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy elvárás, hogy a családja legyen az első?
Két hete született meg a kislányom és férjemmel úgy beszéltük meg hogy az első hat hét a kis családunkról szól. Otthon végzős munkája van, így rugalmasan osztja be az idejét. Nem is volt gond eddig.
Erre most egy hétre ide akarja költöztetni a másik házasságából született gyerekét mert az ex nyaralni megy a hapsijával. Én ezt nagyon nem szeretném. Egyrészt egy ilyen pici baba mellé nem hiányzik egy hiperaktív hétéves. Másrészt nekem is kell a pihenés, és akkor is zavaró egy ekkora gyerek ha egyébként a férjem viszi a házimunkát. Ráadásul akkor hol marad a meghitt együttlét az új kis családunkkal?
Úgy érzem mi nem vagyunk neki elég fontosak. :(
Persze, én vagyok a szívtelen :(
Szívesen fogadnám a kicsit augusztusban, amikor eleve meg volt beszélve, hogy jön.
És tudom hogy az lesz ami mindig. A férjem pár órát játszik vele aztán elvárja hogy lefoglalja magát. Aztán hallgatom a kisfiú hisztijét, hogy unatkozik meg a férjem morgolódását hogy miért nem játszik kicsit egyedül. Eddig megoldottam hogy kivittem a parkba vagy játszótérre de most ezt nem tudom bevállalni. Főleg hogy az utóbbi időben elég kellemetlen vele játszótérre menni. Mert elveszi a többiektől a játékokat, szórja a homokot rájuk stb. És mindenki azt hiszi hogy az én gyerekem. Aztán megy a susmus hogy milyen rossz gyerek az anyja meg rá sem szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!