Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy elvárás, hogy a családja legyen az első?
Két hete született meg a kislányom és férjemmel úgy beszéltük meg hogy az első hat hét a kis családunkról szól. Otthon végzős munkája van, így rugalmasan osztja be az idejét. Nem is volt gond eddig.
Erre most egy hétre ide akarja költöztetni a másik házasságából született gyerekét mert az ex nyaralni megy a hapsijával. Én ezt nagyon nem szeretném. Egyrészt egy ilyen pici baba mellé nem hiányzik egy hiperaktív hétéves. Másrészt nekem is kell a pihenés, és akkor is zavaró egy ekkora gyerek ha egyébként a férjem viszi a házimunkát. Ráadásul akkor hol marad a meghitt együttlét az új kis családunkkal?
Úgy érzem mi nem vagyunk neki elég fontosak. :(
nem a családja az első?
pont azért akarja oda vinni a fiát 1hétre, mert neki a család az első, szerintem ki bírsz egy hetet, és tudod, hogy van egy fia, fogadd el, hogy mindkét gyereket ugyanannyira fogja szeretni ne legyél önző..
Mondja meg, hogy jelenleg ez nem megy mert most született egy kislányotok és sok bajotok is van.
Ám lehet nem lenne annyira rossz mint ahogy azt te most elképzeled és csak egy hétről lenne szó amit túl lehet élni.
Lehet, hogy te nem tekinted a család részének a hétéves gyermeket, de a férjed gyermeke, a gyermeked testvére. Bárhonnan is nézem: ő is a CSALÁD része.
Kérdés: ha majd születik még egy közös gyermeketek, akkor az elsőszülött közös gyermeket zaciba vágod, hogy nyugodt, meghitt időszak legyen?
Szerintem a saját gyerekének beköltöztetése még a "kisebb probléma". Most képzeld el milyen lenne ha anyós költözne oda, hogy "segít" neked. A fia is a család része. Nem a te kis családodé, de a ti családotoké. Így legalább szokja, ismerkedik az új testvérével. Inkább most ismerje meg, mint pár hét múlva. Ráadásul szeretnéd ha féltékeny lenne a húgára? Elég csúnya dolgokat tudnak tenni a gyerekek ha elhanyagolják őket, féltékenyek és szegények nem is tudják, hogy amit művelnek az rossz. Csak dühösek és sértődöttek.
Amikor összejöttél egy gyerekes pasival és gyereket szültél neki ezt is mérlegelned kellett volna, hogy neki már van egy gyereke, akit nem dobhat ki az ablakon vagy tojhat le, mintha nem is létezne, mert igenis létezik és szüksége van az apjára.
A másik gyereke is a családja, neki ő ugyanúgy gyereke, mint a közös.
Egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy mi lesz, ha születik egy másik közös gyereketek? Akkor az elsőt elküldöd otthonról hat hétre, hogy ne zavarja a ti kis meghitt hangulatotokat?
Amikor engedted a kukiját a vaginádba spriccelni, akkor tudtad hogy van már gyereke, nemde?
A hiba ott kezdődik, hogy nem szereted a gyerekét mivel ő nem a te vaginádból esett ki, a család számodra TE (legelső és legfontosabbként), utána a férjed, majd a közös gyereketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!