Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, pasik, srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, pasik, srácok! Nektek mitől lesz egy lány nő?

Figyelt kérdés

2015. jún. 28. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Hogy kicserélem a betűket az "L" "Á" "Ny" -át. "N" és "Ő"re.
2015. jún. 28. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem mondanám hogy túl férfias vagyok, de azért válaszolok:

Számomra azok a dolgok amelyek nem nőiesek az a dohányzás, az ivás és túlzott káromkodás valamint ügyeljen arra hogy ápolt legyen, ne hanyagolja el magát

22/f

2015. jún. 28. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nőként tudok rá tekinteni. Elsősorban a kisugárzása miatt. Ezt leírni nem lehet, érezni viszont igen.

Másrészt pedig az örökérvényű törvény: A Nő a férfi által válhat igazi nővé, mint ahogyan a férfiak is a nők által.

2015. jún. 28. 20:05
 4/8 Interferencia ***** válasza:
Húha, ez elég összetett, azért pár dolgot leírok. Először is kell hozzá nyilván egy minimum életkor, mondjuk legyen akkor már 18 év, nemileg érett, de ez gondolom nem kérdéses. Komoly kapcsolatot akar, ismeri önmagát, tudja, hogy úgy általában véve mit szeretne, tehát (már) nem az a "ki akarom élni magam", "semmi komoly, csak szórakozok" típus, van egy kialakult értékrendje, céljai az életben, véleménye a dolgokról.
2015. jún. 28. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Értelem, intelligencia... Például nem érez féltékenységet, nem játssza a sértődöttet, őszinte, nem trükközik.
2015. jún. 28. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
#2: Attól mert valaki cigizik, már nem nő és nem lehet nőies? Elég érdekes hozzáállás..
2015. jún. 28. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Valójában álljon 2 lábbal a földön, tudja i folyik körülötte a világban ne úgy éljen , hogy na majd apuci mindent elintéz.

Álljon meg a saját lábán. ennyi.

Legyen keresete, ha kifizeti a számláit és nem mással tatatja el magát onnantól kezdve csinálhat ugyanolyan marhaságokat mint fiatal korában, éljen legyen laza, nem kell megöregedni, nem kell megkomolyodni, ahol kell ott legyen komol de azon kívül nem kell.

2015. jún. 28. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os nem azt mondtam hogy nem nő, csak szerintem egy nőnek nem igazán áll jól a dohányzás (én sem dohányzom egyébként)
2015. jún. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!