Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelt kérdés
Nem értelek titeket. Ugye manapság egyre több a gyáva, puhány, béna tini fiú pedig régen nem volt ennyi! Mi történt veletek? Hirtelen szinte senki(tisztelet a kivételnek) se akar közületek lépni a lányoknál, beletörődtök hogy "úgyse lehet az enyém, akkor meg se próbálom", hát könyörgöm, azért egy lányért illik már egy kicsit megszenvedni, nem??? Pláne ha tetszik! Vagy ha meg kell értük mozdulni akkor már nem is kell, pedig tetszik ő nektek??? Basszus, elegem van abból, hogy tudom hogy tetszem vagy 3-4 pasinak, de SEMMIT SE KÉPESEK ÉRTEM TENNI! Makognak meg bénáznak, még elhívni se képesek sehova, semmi... Katasztrófák vagytok, tisztelet a kivételnek...
2010. márc. 2. 17:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az emós k.csögöket nézem le.De tény h vannak elég retek nők.Aki beadja a derekát korán az k.rva.Aki meg nem az meg prűd.Nem mondom h könnyű de nem is olyan nehéz a választás.Apró ízléses jelekkel utalhatnátok a srácnak arra h bejön nektek, vagy el tudtok képzelni vele valamit.nem pedig úgy csinálni mint ha levegő lenne.Tök jogos a 2. írás.

Szóval hölgyemény kicsit szállj magadba, és azt aki a legjobban tetszik ne nézd levegőnek.

2010. márc. 2. 18:20
 22/48 anonim ***** válasza:
44%
madafaka géjfis
2010. márc. 2. 18:23
 23/48 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy baromság azt a nőt kapom meg amelyiket akarom és ez nem nagyképűség! De most nem kell egy sem mert szeretem a barátnőmet :)
2010. márc. 2. 18:24
 24/48 anonim ***** válasza:
48%
szeretem a flegma lányokat:)
2010. márc. 2. 18:30
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt a mai lányokkal kérdező?Próbálkoztam, a hibátlan, tökéletes lányoknál(mert hogy a nőknek nincsen hibájuk ugye) tahó, trágár, vulgáris szavakkal küldtek el.
2010. márc. 2. 18:41
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Rettegnek a visszautasítástól, el sem hiszik, hogy egy ilyen szép lánynak tetszhetnek, még sosem volt barátnőjük és nem tudják, hogy mit kéne tenniük, amikor meg közel vannak/beszélgetnek veled akkor annyira félnek a beégéstől, hogy megszólalni sem tudnak. Annyira önbizalom hiányosak, hogy azt mondják: á úgyis esélytelen. Sokkal több jelzés kell nekik, segítség, biztatás, aztán ne félj idővel belejönnek. 18/F
2010. márc. 2. 18:43
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsóval értek eggyet.
2010. márc. 2. 18:57
 28/48 anonim ***** válasza:
50%
na most, valaki vagy felenk, vagy a szexre hajt. ez a 2 lehetoseg van.
2010. márc. 2. 19:01
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel az egész nő-férfi ismerkedéssel hogy a nők nagy része nem szólít le senkit csak várja hogy őket szólítsák le, le is szólítják őket nagy részben a rámenős szexre hajtó pasik, és így csak közülük tudnak válogatni a félénk, rendes fiúk közül nem.Ezért a visszahúzódó fiúk úgy látják hogy a nőknek vagány hülye gyerekek kellenek, a nők meg úgy látják hogy minden pasi csak szexet akar, akik meg csajoznak rendesen ők meg röhögnek mindenkin:D

Nekem ez a meglátásom, ez nem általánosítás, azt írtam hogy nagy részük, kb. 60%.

2010. márc. 2. 19:07
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a nem szexre hajtó pasi? Impotens? Egyébként meg egyenjogúságot akartatok, tessék!
2010. márc. 2. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!