Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelt kérdés
Nem értelek titeket. Ugye manapság egyre több a gyáva, puhány, béna tini fiú pedig régen nem volt ennyi! Mi történt veletek? Hirtelen szinte senki(tisztelet a kivételnek) se akar közületek lépni a lányoknál, beletörődtök hogy "úgyse lehet az enyém, akkor meg se próbálom", hát könyörgöm, azért egy lányért illik már egy kicsit megszenvedni, nem??? Pláne ha tetszik! Vagy ha meg kell értük mozdulni akkor már nem is kell, pedig tetszik ő nektek??? Basszus, elegem van abból, hogy tudom hogy tetszem vagy 3-4 pasinak, de SEMMIT SE KÉPESEK ÉRTEM TENNI! Makognak meg bénáznak, még elhívni se képesek sehova, semmi... Katasztrófák vagytok, tisztelet a kivételnek...
2010. márc. 2. 17:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
49%
szerintem nem egy lány dolga az udvarlás hanem a fiújé..
2010. márc. 2. 18:01
 12/48 anonim ***** válasza:
83%

A 2. számú komment tulajdonosának üzenem, hogy maximálisan egyet értek. :D

Nem csak a fiúkkal van baj. Viszont vannak kivételek mindkét oldalon, csak nehéz összeegyeztetni a két nemet, mert mindenkinek más az ízlése.

F/24

2010. márc. 2. 18:01
 13/48 anonim ***** válasza:
87%
aham, viszont ha a fiú udvarol akkor nyálas és nem is kell
2010. márc. 2. 18:02
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

ez habi. nem nyálas hogyha egy fiu udvarol...

ha igen akkor vmit rosszul csinál,de általában minden lány szereti ha tudja,hogy valaki odavan érte,mégha nemis nagyonjön be neki az illető

2010. márc. 2. 18:03
 15/48 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg őskőkori duma,hogy csak a fiú kezdeményezhet.Igen,udvaroljon,de mindenkinek kell egy kis biztatás.Azért a Kérdező se csak üljön a babérjain,hanem tegyen is valami a saját boldogsága érdekében!
2010. márc. 2. 18:03
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled, de ezek szerint én már régimódinak számítok azzal, hogy én még udvarolni szeretnék.

Egyébként abba már belegondoltál, hogy a csak azért nem tesznek érted semmit sem, mert nincs rá megfelelő alkalmuk, vagy mert nincs rá lehetőségük? Például én is írtam volna neked egy privát üzenetet, csak sajnos ezt te nem engedélyezted a beállításoknál. 19F

2010. márc. 2. 18:04
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
17:56 nak is igaza van bizonyos részeknél és a lánynak is:P
2010. márc. 2. 18:05
 18/48 anonim ***** válasza:
67%

O tempora o mores... eh..

A nő meg ugye szülni nem akar, mert tönkremegy az alakja, főzni-mosni takarítani nem akar, mert mégiscsak egyenjogúság van, valamint ugye az ürge legyen jóképű, okos, erős, izmos, és lehetőleg olajsejk egyszerre.

Lásd be, azért vannak itt dolgok mindkét oldalról.

2010. márc. 2. 18:06
 19/48 anonim ***** válasza:
50%
Ha egy lány semmi jelét nem adja, hogy tetszem neki miután rámozdulok én tuti nem kínlódok vele többet. Egy lány se ér annyit, hogy azért csússzak-másszak előtte, mert neki tennie kell a szépet.
2010. márc. 2. 18:06
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem mindenki ilyen gyáva...

Hétvégén nyitottam meg egy 5fős lánytársaságot,eeből 4nem tettszett viszont a target nagyon szép volt!:-)

tök jól elbeszélgettem a csajokkal,de mikor már vagy 5perce csak a kiszemelt lánnyal beszéltem,a többiek elkezdtek írígykedni!"jajj,menjünk már csajok máshova is!"A csaj hívott engem is,mondtam megyek de csak kettesben,vele!Erre az "akadályok"felháborodtak és rábeszélték a csajt,hogy hagyjon ott engem.

Engem meg az ilyen dolgok mérgelnek fel!

AMÚGY IGAZAD VAN!NAGYON GYÁVÁK A MAI PASIK EGY RÉSZE...

De előbb utóbb úgyis rád talál az igazi!:-)

2010. márc. 2. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!