Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai fiúkkal? 17L

Figyelt kérdés
Nem értelek titeket. Ugye manapság egyre több a gyáva, puhány, béna tini fiú pedig régen nem volt ennyi! Mi történt veletek? Hirtelen szinte senki(tisztelet a kivételnek) se akar közületek lépni a lányoknál, beletörődtök hogy "úgyse lehet az enyém, akkor meg se próbálom", hát könyörgöm, azért egy lányért illik már egy kicsit megszenvedni, nem??? Pláne ha tetszik! Vagy ha meg kell értük mozdulni akkor már nem is kell, pedig tetszik ő nektek??? Basszus, elegem van abból, hogy tudom hogy tetszem vagy 3-4 pasinak, de SEMMIT SE KÉPESEK ÉRTEM TENNI! Makognak meg bénáznak, még elhívni se képesek sehova, semmi... Katasztrófák vagytok, tisztelet a kivételnek...
2010. márc. 2. 17:52
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
76%
régi szép idők...
2010. márc. 2. 17:54
 2/48 anonim ***** válasza:
84%

Mi történt a mai lányokkal? 16/f

Nem értelek titeket. ugye manapság egyre több az aki inkább bunkokkal jön össze aki paraszt vele meg összeveri pedig régen nem volt ennyi! Mi történt veletek? Hirtelen szinte senki(tisztelet a kivételnek) se akar közületek lépést tenni a kedvesebb fiúk iránt akik nem csak egyéjszakára akarnak? Miért mondjátok, hogy ilyen-olyan srác kell de ha jön egy olyan akkor elteszitek egy jó barátnak mert tisztel titeket??? Vagy ha jön egy ilyen akkor már nem is kell nektek? Basszus, elegem van abból, hogy hiába probálok kedves lenni több lánnyal, udvarias, odafigyelni, hogy hogy beszélek velük csak lelkiszemetesládának vagytok képesek használni. Katasztrófák vagytok, tisztelet a kivételnek...

2010. márc. 2. 17:56
 3/48 anonim ***** válasza:
86%

tökre 1et értek!!

aki meg lép az kb csak dugni akar.

bár minden pasi elolvasná ezt és változtatna a puhányságán;)

2010. márc. 2. 17:57
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokás mifelénk mondani, hogy "megfordult a világ, tehén b@ssza a bikát" :)
 5/48 anonim ***** válasza:
97%
kijött a wow.
 6/48 anonim ***** válasza:
81%
23 éve srác vagyok, tudom miről beszélsz, látom én is, mennyi nyámnyila idióta van... szerintem azért van, mert (bocs ha durva, de ez a véleményem) a lányok többsége, túl sokat képzel magáról, játszik a fiúkkal, visszautasítja őket, kineveti stb. Ettől a srácoknak a maradék kis önbizalmuk is elmegy, így nyámnyilák, bátortalanok lesznek, holott nem kéne, csak más lányoknál próbálkozni. Nem minden arany ami fénylik ugyebár... Ha a legtöbbjük nem a plázacicákra bukna, akkor nem lennének ilyenek. De hát szerintem ezt elcseszték. Nem csoda hogy a korodbeliek, korombeli fiúkat, vagy idősebbeket keresnek.
2010. márc. 2. 17:58
 7/48 anonim ***** válasza:
66%

Tudod, ez többnyire neveltetés kérdése. Azok a srácok akik mindent megkaptak, pedig semmit nem csináltak, azok nem fognak erőlködni. Ellentétben ezzel azok akik tettek is azért - mert a neveltetésük ilyen - már más a helyzet. Ők már mozdulnak a lányért.

Én spec ilyen vagyok. Szoktam várni, de nem megy át soha abba a kategóriába, hogy meg se mozdulok.

18/F

8/48 anonim ***** válasza:
49%

17:56

ez csak azért lehet igy mert nem vagy vmi szép.

egyébként minden (normális)lány imádna;)

+ ne hagyd magad és akkor nem leszel lelki szemetes.

9/48 anonim ***** válasza:
70%
Te meg vegyél vissza egy kicsit az arcodból,és ha látod egy fiún,hogy nem mer lépni,akkor lépj Te!Nyilván ugyanúgy fél a kudarctól,mint más.Ha meg nem tetszik a rendszer,hát keress olyat magadnak,aki oda is megy Hozzád,és nyomja a szöveget.Egyébként TE sem vagy különb,ha csak várod a sült galambot,de tenni nem teszel érte!
2010. márc. 2. 17:59
 10/48 anonim ***** válasza:
75%
jav: 23 éves.
2010. márc. 2. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!