Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége visszahozná a régi női-férfi felállást, és párválasztást vagy inkább a modenkori "egyenlőség" tetszik nekik?
A kettő között.
Nem hiszem, hogy jó a teljes egyenlőség és a nemi szerepek teljes eltörlése, de a régi szerepek sem a megfelelőek.
Ismerek egy nagyon csúnya srácot és mégis lett barátnője. Na vajon hogy csinálta? Mielőtt még ebbe belekötnél ...nincs pénze és a szüleivel él.
Láthatatlanba nem tudok nyilatkozni, de valószínű hogy nem élnék a a veled való randi lehetőséggel, mert egyszerűen nem tudnék mihez kezdeni a hozzáállásoddal(már amit eddig leszűrtem a válaszaidból). Emellé még jönne a külsőd is(ha valóban olyan csufnak mondod magad, bár a magasság pont nem érdekel, mett jómagam is alacsony vagyok).
Én minidg is egyenlőségpárti voltam.
A társam legyen a társam, és ne a cselédem.
Én az egyenjogúság híve vagyok, ezért mind a maradi felfogást, mind a feminista túlkapásokat elítélem. Eleve abból indulok ki, hogy ha a régi rendszer lenne, akkor a nők nem tanulhatnának, valamint a világ dolgairól sem igazán tájékozódhatnának, így a feleségem sem lenne társ, nem tudnánk egy csomó dologról beszélni, a ránk erőltetett szerepek miatt teljesen más világban élnénk, még közös barátaink sem lehetnének, vagy csak felületesen barátok.
A másik témához, én nem gondolom, hogy a ronda férfiakat minden nő kerülné, férfiaknál alig számít a kinézet, rengeteg nyomi kinézetű, de jó dumájú, extravertált férfi tud rengeteg csajt felszedni. Tartós kapcsolat szempontjából meg már a jó duma sem elsődleges, vagy csak megismerkedés elején szempont, de akinek nincs jó dumája, megismerkedhet nőkkel nem direktbe randiként, és akkor később lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!