Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége visszahozná a régi női-férfi
felállást, és párválasztást vagy inkább a modenkori
"egyenlőség" tetszik nekik?
"Azok a pénzéhes, bunkó nők egyszer tiszta otthont és meleg ételt fognak teremteni, és megosztja a vagyonát, tulajdonát a férfivel"
hála az istennek az ilyenek nagy részének soha nem lesz családja....mert a férfi sem buta állat azért a legtöbb.
2015. jún. 27. 18:25
"Nagyon kiéleződött a kérdés a párválasztásra"
Talán azért, mert nagyon sok férfi, akinek nem olyan a teste külsőre, ami megfelelne a mai média által diktált követelményeknek, azaz nem magas és jóképű, az kezdetnek eláshatja magát párkapcsolati szempontból, mert még odáig sem valószínű, hogy el fog jutni, hogy valaha randija legyen. Én pl. nagyon sokat kezdeményeztem, de a külsőm miatt sosem volt még randim 28 évesen.
2015. jún. 27. 18:33
33/49 A kérdező kommentje:
Sok nőnek is meg kell felelnie, nem csalna pasiknak.
Egy nőnek sokkal könnyebb párt találni, mint egy férfinak... Egy férfinak nincsenek akkora elvárásai, mint egy nőnek!
2015. jún. 27. 18:45
35/49 A kérdező kommentje:
Hazugság. Engem is számtalanszor utasítottak el férfiak. És ha most ideírjátok az alfahím, helyes pasi szöveget, kitépem a hajam.
Ha nem jóképű, alfahímeknél próbálkoznál és meglátnád az átlagosabb egyedeket is, nem lenne visszautasításod. Oppá.
R.I.P. a kérdező haja.
2015. jún. 27. 18:54
37/49 A kérdező kommentje:
Most linkelnék az általam választott férfiakról képet, szerintem meglepődnétek, de nem sértek személyiségi jogot.
38: Most linkelnék magamról képet, de jelenleg sokszorosítás alatt áll, hiszen remek tömegoszlatónak bizonyulhat. Sőt, bármilyen ZS kategóriás horrort 150%-kal félelmetesebbé lehetne tenni csak azzal, hogy mutatnak benne rólam egy képet.
2015. jún. 27. 19:10
Kedves kérdező, ha jól látom, nő vagy, kérlek áruld már el, hogy miért akarod bemesélni te, meg a nőtársaid azt, hogy amiket mi előnytelen külsejű srácok nap mint nap tapasztalunk, azok nem igazak?! Miért akarod elhitetni azt, hogy ti valójában az érzelgős, kedves srácokra buktok, holott te is tudod, hogy nagyon nincs így?!...
2015. jún. 27. 19:34
Es ti miert akarjatok mindig lenyomni a torkunkon, hogy mi nok csak penzehes ribik vagyunk, akiknek budos munka es abbol all az eletunk, hogy kit , hogyan kuldunk el melegebb eghajlatra? + Miert nem akarjatok elhinni, hogy vannak szeretetremelto nok is, akik nem csak a bmw-s full kokszos, idiota barmokra buknak? Miert?
2015. jún. 27. 20:18
Kapcsolódó kérdések: