Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többsége visszahozná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége visszahozná a régi női-férfi felállást, és párválasztást vagy inkább a modenkori "egyenlőség" tetszik nekik?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 16:52
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy felteszek egy kérdést, az azt jelenti, hogy nem vitatkozhatok a saját pártállásom mellett? Nem külső szemlélője akartam lenni a kérdésemnek, és sok kérdésnél eleve álláspontot foglal a kérdező.
2015. jún. 27. 17:46
 22/49 A kérdező kommentje:
Értelek, de az neked miért okoz örömet, ha te dolgozol és te tudod, hogy a nőd otthon ücsörög?
2015. jún. 27. 17:47
 23/49 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy a férfiak jobban jártak ezzel a rendszerrel, mint a nők. A férfiak gyakorlatilag ugyanúgy dolgoznak, mint évszázadokkal ezelőtt és most feleséget is választhatnak maguknak. A nők csak fözögettek, pletykálkodtak, babáztak, varrogattak és volt aki eltartotta őket, míg ők csak tettek-vettek otthon. A nők is ugyanazt csinálják még most is, mint többszáz éve azonban az ő vállukat még a munka is nyomja, mert általános nézet maradt, hogy a házimunka és a gyereknevelés nagyobbik része a nőé. Tehát a nőkre duplamunka maradt.
2015. jún. 27. 18:01
 24/49 anonim ***** válasza:
33%
Sajnos valóban igaz az is, hogy az idősebb férfiakra hajtanak a fiatal lányok. Nálunk a környéken is van egy eladó lány, aki egy ötven év körüli fickóval szokott röhigcsélni, én meg huszonéves fiatal srác vagyok, és rám a lány magasról tesz! Ahogy a többi lány is tojik a fejemre és szintén jóval idősebbekkel vannak!
2015. jún. 27. 18:01
 25/49 anonim ***** válasza:
14%
Párválasztásnál nem létezik modern kori egyenlőség, legfeljebb karrier és munka területén.
2015. jún. 27. 18:02
 26/49 A kérdező kommentje:
Nagyon kiéleződött a kérdés a párválasztásra, mikor az csak egy nagyon kis hányadát képezi a kapcsolatoknak időben. Míg maga a házasság és a munka több évtizedig tart. Nem tudom mi van, de itt csak addig látnak az emberek, míg két ember összeismerkedik? És aztán mi lesz az elkövetkezendő 50 évben ? Vagy ellovagolnak a naplementében, mint a filmekben?
2015. jún. 27. 18:04
 27/49 anonim ***** válasza:

minek lennék bárkivel sokáig? ellovagolok a naplementébe másért :,D ahogy mondod majdnem.

hónapok kérdése egy kapcsolat szerintem......mostanában pörgős az élet.felesleges azzal hogy jajj mi lesz 50 év múlva,remélem világ se!!

2015. jún. 27. 18:07
 28/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom... De mindenesetre csodálkozom, hogy a Felnőtt párkapcsolatok témakörben mindig csak a pénzéhes, bunkó nő szövegek mennek és csak a randikról, ismerkedésről van szó. Azok a pénzéhes, bunkó nők egyszer tiszta otthont és meleg ételt fognak teremteni, és megosztja a vagyonát, tulajdonát a férfivel, amibe szintén pénzt ölt a nő és gyereket is szül neki. De ez senkit sem érdekel nagyon itt, csak a kikosarazások vannak a fókuszban. Ha valaki megosztja a párkapcsolati tapasztalatait, akkor lehurrogják.
2015. jún. 27. 18:14
 29/49 anonim ***** válasza:
22%

Ez esetben viszont a kérdés értelmetlen, ugyanis egy férfi már nem vagy csak ritkán tud annyit keresni, hogy eltartsa a családját.

A nőknek is dogozni kell ami lemondásokkal jár és a gazdaágunk is erre van már berendezkedve. Arról nem is beszélve, hogy ma már a fiatalabb lányok többsége egyáltalán nem házias vagy rendszerető.

2015. jún. 27. 18:16
 30/49 A kérdező kommentje:
Nem háziasok, de valakinek ki kell takarítania és enni is kell. Nem hiszem, hogy a háztartások többségében a férfi átvállalja ezt a feladatkört. Az mindegy, hogy a nők szeretik-e amit csinálnak, ha a végén ők végzik el a munka oroszlánrészét.
2015. jún. 27. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!