Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többsége visszahozná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége visszahozná a régi női-férfi felállást, és párválasztást vagy inkább a modenkori "egyenlőség" tetszik nekik?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 16:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
50%

Nincs teljes körű modern kori egyenlőség. Sok esetben a nők egyenlőbbek a férfiaknál és vannak esetek, amikor a férfiak egyenlőbbek a nőknél.

Szóval vagy legyen teljes mértékű egyenlőség, vagy álljon vissza a régi rendszer. Ez a mostani hibrid katyvasz nekem nem tetszik.

2015. jún. 27. 17:13
 12/49 A kérdező kommentje:
Ezért tettem idézőjelbe az egyenlőséget, de amúgy teljesen egyetértek veled.
2015. jún. 27. 17:14
 13/49 anonim ***** válasza:
15%
Nem csak 2%, jóval több.Itt a gyk-n egymástól különböző férfiak napi(!) szinten tesznek fel kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy huszonévesek és még soha nem volt barátnőjük!...
2015. jún. 27. 17:17
 14/49 A kérdező kommentje:
Nem csak 2%? Tehát azt mondod, hogy Magyarországon 200.000 olyan ember van, akinek soha nem lesz párja? Ez hülyeség. Szerinted akkor mekkora lehet ez a %?
2015. jún. 27. 17:19
 15/49 anonim ***** válasza:
13%
A 2% igen alulreprezentált. Legideálisabb esetben is 5% körül mozog, ugyanis a 20-30 év között pl. a férfiak létszáma több, mint 30ezerrel nagyobb a nőkénél. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy minden 20. férfinek nem juthat pár a saját korosztályán belül! Ez még csak a száraz tény. Ne is beszéljünk arról, hogy ezek a lányok bizonyos százalékban az idősebb férfiakra hajtanak, és azt is hozzátenném, hogy manapság nem ritka, hogy egy jóképű férfi kvázi háremet tart. Egyik ismerősöm piszkosul jóképű és egyszerre nem is tudom, hogy volt-e kevesebb, mint 5 barátnője. A lányok nem tudom, hogy tudtak-e egymásról, de szerintem igen, de még így is jobb volt nekik. Ki ne hagyjam a maradj szingli mozgalmat a nőknél (sex és new york na meg a társai), tehát ha nem találod meg azt az adoniszi férfit, akit elképzeltél, legyél önálló, éld meg saját magad és vegyél inkább macskákat. Szerintem a mostani rendszerrel több férfi rosszabbul járt párválasztás szempontjából, mint aki nyert volna vele.
2015. jún. 27. 17:24
 16/49 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy egy 21,22,23 éves fiúnak nem lehet barátnője, mert a nők idősebbekre hajtanak? Akkor ott vannak nekik a 17,18,19 éves lányok. Egyébként elkanyarodtunk a kérdéstől.
2015. jún. 27. 17:29
 17/49 A kérdező kommentje:
És nem is arról beszéltem, hogy 20-30 éve kora között a férfiaknak nincs párja, hanem hogy egy embernek egész életében nincs senkije.
2015. jún. 27. 17:30
 18/49 Mumusan ***** válasza:
11%
Szerintem kedves kérdező te pont leszarod hogy kinek mi a véleménye erről a témáról, mert a te álláspontod az igazi.
2015. jún. 27. 17:33
 19/49 anonim ***** válasza:
32%

a modern kori rendszer tetszik :)

mert régen a férfi dolgozott a nőre,ez meg semmiképp nem az én világom,nem vagyok állat hogy másra dolgozzak

ennek ellenére meg úgyis én vagyok az ész és vezér is egy kapcsolatban :) persze kedves vezér vagyok mint az a rizs szemű csak én tényleg kedves vagyok

hah

szexben már kevésbé...

de a lényeg az,kapcsolatban én vagyok a domináns,de nem az eltartó! a kettőnek nincs köze egymáshoz

és ez a lényeg! ^^

az embereket különben is vezetni kell,ahol nagyok az arcok ott vissza kell venni belőlük

2015. jún. 27. 17:35
 20/49 anonim ***** válasza:
9%

Vissza a régi rendszert. Sőt, le lehet szavazni, de nekem a török rendszer sokkal jobban tetszik. Férfi az úr a háznál, nő meg nevelgesse a gyereket, meg legyen otthon!

"Ki élné le az életét egy paraszttal?"

Rengetegen élik le az életüket egy paraszttal, aki bunkó, böfög össze vissza, minden héten ájulásik issza magát. Sőt a nők, az ilyen parasztoknak még gyereket is szülnek.

2015. jún. 27. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!