Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, ha kapnál egy alkalomra elhajlási engedélyt, élnél vele?
Nem, mert nincs ra szuksegem. Mindent megkapok a volegenyemtol, amire szuksegem van. Senki nem tudna tobbet nyujtani nala.
28l
Nekem most van ilyenem. Élni fogok vele, amint lesz hozzá alkalmas partnerem.
22/F
Kaptam. Nem éltem vele, inkább szakítottam nekem ez volt az utolsó szög annak a kapcsolatnak a koporsóján.
A jelenlegi párom nagyon szeretem nem csalnám meg, igaz eszünkbe se jutna egymásnak ilyen "lehetőséget" adni.
Nemrég válságba jutott a kapcsolatunk. Beláttam, hogy bár elég rosszul hangzik, szünetet kell tartanunk, hogy a barátnőm rájöjjön, mennyire sokat jelentek neki. A szünetnek úgy láttam értelmét, hogy ami ezalatt történik azért lehetőleg csak magunknak kelljen elszámolni. Mindketten eljutottunk egy másikkal a csókig, ő ezután megállapította hogy tényleg nem kell neki más, én pedig ezt eleve nem is gondoltam, hanem egy exemmel pátyolgattuk egymást egy cseppet.
Ilyenformán jól jött ki az elhajlásos történet, mert azóta újra együtt vagyunk és dolgozunk a kapcsolaton. De biztos hogy mégegyszer nem csinálok ilyet, se egyoldalúan, se kölcsönösen, ezeken a körökön már illene túllennünk.
25F/19L
Nem, nincs rá szükségem, a barátomtól mindenki megkapok
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!