Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyt kaptam a pasizáshoz anyutól?
Most ez akkor azt jelenti, hogy TÉNYLEG pasizhatok?!
Mert volt már, hogy az ellenkezőjét állította annak, amit gondolt...
De mostanában egyre többször említi ezt a témát, hogy a nővéremnek is már van barátja, azzal sincs baja, nálam is már eljött az ideje a szerelemnek, nem hitte azt, hogy örökké az ő kicsi lánya leszek, és itt fogok élni, míg meg nem halok...
De alig hiszem el, hogy komolyan arra bíztat, hogy ismerkedjek !! Jujj! ^^
Ti mit gondoltok, ilyen korban már pasizhatok? Már van is egy kiszemeltem, 4 éve szeretem.
17L
Ez kész... xD
Hajts rá a kiszemeltre, nehogy lecsapják a kezedről így 4 év után :D
Amúgy én is 17 vagyok, és én is 4 éve szeretek valakit, de nekem sose kellett engedély, meg nem is tiltotta, bár az igaz, hogy mostanában kezd el kérdezgetni, hogy van-e már alakulóban valami.
17/L ^^
4 éve? szereted? És még nem jöttél össze vele?
Hát jóó... betartottad, amit anyud mondott, de szerintem nem kellett volna. Most ennek mi értelme volt, hogy már 4 éve csak nézed és semmi? :S
Na... a lényeg, hogy mindegy! Így alakult, le van szarva! Pasizz be ha gondolod, ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!