Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu-n mik az alapszabályok, ha "lávolok" egy csajt az milyen jelentőséggel bír ill, ha engedélyt kérek a képeihez és megadja?
Akkor jó, köszi :)
Nem írok senkinek, csak nézelődni regisztráltam :D
Sose értettem miért jelent valakinél zöld utat, ha kap egy engdélyt az albumomhoz! Vagy ha elfogadom a flörtjét.
A lávolást pedig VIP tagság nélkül nem látod, (kivéve ha a másik VIP tag) de általában nem ebből alakulnak ki kapcsolatok.
Én nem vártam el, hogy rámirjanak. Nyilván csak az fog irni, akinek tetszett a fotó.
A barátnak jelölés egyfajta "emlékezetemben tartalak, hátha lesz még a dologból valami" jellegü dolog.
Üdv.
Egy 12 éve regisztrált love-os
12 eve? az nem semmi o.O
en par napja regeltem es mar ledumaltam egy csomo talit csajokkal :D nagyon megeri van egy csomo jofej csaj :)
Kérdező, te egy m.cs.k mázlista vagy! Vagy csak egyszerűen jó a dumád, illetve jól nézel ki, vagy mindkettő.... :P
Én már vagy 4 hónapja fent vagyok, de 1 randi sem jött még össze...:/
Eleg egy jo profilkep es mar irnak is a csajok, meg is lepodtem h csajok irnak ram :D
Mondjuk az itt is jellemzo h a valaszaimra eleg sok csaj szokott irni privit.
Azt mondanam h rendes vagyok es kedves, ez pedig akarki akarmit is mond bejon a csajoknak :)
Hát inkább csak mázlista vagy!
Én természetemnél fogva is rendes vagyok mindenkivel, és még rondának sem mondanám magam, mégsem írt rám még soha senki... Ez a társkeresés azért egy jó részben függ ám a szerencsén is, h épp jókor, jó helyen jó nőnél próbálkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!