Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyire vagytok nyitottak arra ha leszolitanak az utcán? Nem a jó a segged kö kola és társaira gondolok, hanem normális ismerkedésre.

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 23:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
A tapasztalataim szerint egyáltalán nem nyitottak, és azonnal menekülnek. Bár valószínű csak azért, mert alacsony és nagyon ronda férfi vagyok, aki csak hányingert tud a lányokból kiváltani.
2015. jún. 22. 16:06
 12/16 anonim válasza:
Én nyitott vagyok rá
2015. jún. 22. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
11-es...minden kerdeshez oda kell irnod h ronda vagy? Senkit nem erdekel...
2015. jún. 22. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha nem írja oda elkülditek a búsba , mivel nem őszinte, ha kiírja meg azért...

Részemről ismerkedés céllal senkit nem szolitok le az utcán, az előítéletes és felszínes nők miatt. Másrészről útbaigazítás, esetleg időmegkérdezés, tűzkérés miatt igen.

Viszont ez is elég veszélyes mutatvány, sokan félreértik. Néhány esetet megosztanék:

1. Tűzet kértem a cigimhez, a lányka megvolt lepődve a szar leszólító dumámon. Otthagytam próbálkoztam másnál, tűzet nem kaptam, de névjegykártyát igen. (De nekem tűz kell!) Kéregettem a lángot szorgalmasan, erre a korábbi telefonszámot megadó hölgy arcon fújt valami borzadállyal, miután harcképtelen állapotba kerültem labdázott a golyóimmal.

Tanulság: ne kéregess, legyen nálad gyufa!

2. Útbaigazítás kérésnél jönnek a van barátom dumával, húzz a f***ba, stb. lehengerlő női praktikákkal, vagy droidként elkezdik diktálni a telefonszámukat.

Tanulság: soha ne kérj nőtől segítséget!

3. Mentségemre legyen mondva, a telefonom lemerült a karórám meg vizet kapott és kipurcant, pedig 10m-ig vízállónak kellene lennie.

Szintén a nők ezt közeledésnek veszik és attól függően bejössz-e nekik zaklatásnak veszik és betámadnak, vagy örülnek az érdeklődésednek és lökik is az elérhetőségüket.

Volt aki arra gondolt a telefonját szeretném ellopni. Volt aki figyelmeztetett fekete öves karatés. Volt aki rendőrért kiabált, hát senkinek nem kívánom, hogy nőstény rendőr illetve a kandúr rendőr a hülyeségeit keljen hallgatnia egy meghitt kocsikázás során.

-------

A nők elvárják, hogy közeledj, de amint a válaszokat látjuk nem értékelik, sőt! Ez a személyes tapasztalataim is megerősítik!

2015. jún. 24. 10:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Megosztanád a zseniális leszólító szövegeidet, amire ilyen lehetetlenül reagálnak az emberek?

Érdekes, nekem ha az időt kérdezem, az időt szokták megmondani, ha tüzet kérek, tüzet adnak, nem is értem...

2015. jún. 24. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:

A "leszólítás" elég gáz, nem is reagálnék rá. Viszont volt olyan, hogy észrevettem,hogy valaki követ, és, amikor már tele volt a kezem, fölajánlotta, hogy segít vinni, merre megyek, haza is kísér, ha nem bánom.

Egy darabig hagytam, beszélgettünk semleges dolgokról, de egy idő után inkább nem is volt miről beszélgetni, visszakértem a szatyrokat, fölszálltam a buszra.

De ő is érezte, hogy megbeszéltünk mindent, ennyi.

2015. júl. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!