Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy izgulok az összeköltözés miatt és félek hogy nem fogunk jól kijönni? 25/n
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 18:56
1/4 anonim válasza:
Ne stresszelj már feleslegesen rá. Amíg nincs gond, addig felesleges ilyeneken agyalni. Pozitívan kellene gondolkodnod.:)
2/4 anonim válasza:
Az normális, ha izgulsz. Az nem normális, ha félsz. Ha igazán szeretitek/ismeritek egymást, akkor nem okozhat ez problémát.
3/4 anonim válasza:
Igen, ezek szerint te ilyen típus vagy. Ami kicsit rossz lehet, mert te is érzed, hogy túlzásba estél, gondolom azért is írtad ki a kérdést. Ha eddig is boldogultál az életben ez is menni fog, csak rajtad áll.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem normalis. En izgatott voltam, nem pedig izgultam. Alig vartam hogy osszekoltozzunk es biztos voltam benne hogy jok leszunk, es ha lesz is problemank, akkor megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!