Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,aki párkapcsolatban együtt él 2 éve a barátjával és azzal a kérdéssel fordult hozzám,hogy normális e,ha a barátja azt mondja neki,hogy nem gyermek már,hogy gondoskodni kell róla. Barátnőm aggódik érte,ha sokáig nincs otthon és a fiúja nem jelentkezik neki,gondoskodik róla,a fiú pedig nem is gondoskodik róla,ha pl. netán valahonnét éjjel jön haza,hogy nehogy valami baja essék. Nekem ez fúrcsa és szerintem hülye a srác,ha ilyet mond a barátnőjének,mert ha kapcsolatban vagy,nem jelenti,hogy aggódnod kell a párodért vagy gondoskodni róla,mint egy felnottnek,hanem azért,mert hozzád tartozik és a férfi dolga,hogy vigyazzon rá.. Nem akarok neki rosszat mondani,de szerintem nem fer viselkedés a sráctól a lány iránt,aki mindent megtesz érte
2015. jún. 21. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Na ennek most fussunk neki mégegyszer
2015. jún. 21. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Normális abban az értelemben, hogy fiataloknál ez gyakori hozzáállás, nincs veszélyérzetük, de lázadnak minden ellen, ami a gyerekkorra emlékezteti őket. Szerintem sem jó ez a hozzáállás, de van, aki csak a saját hibájából tanul és addig ilyen lesz, amíg baj nem történik. :(
2015. jún. 21. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet nem értem mit akarsz ezzel mondani.. egy kapcsolatban normalis,ha aggodsz valakiert es gondoskodsz rola (ami alatt azt ertem,h megkerded tole,h pl. "hogyan toltotted a napod,vigyazz magadra,jelentkezz ha odaertel" stb. stb.). Talan reszben olyan szuloi viselkedesre emlkeztethet,de nem az,mert ha van parod (kapcsolat,hazassag), akkor normalis,h aggodsz erte,vigyazod es felted. Es a srac ugy mondta ezt,mintha nem komolyan venne a kapcsolatot (bar nekem ugy tunik),mert jo erzes ha valaki aggodik erted,de mi van a masik fellel? Annak is jol esne,ha tudja,h valaki gondoskodik erte. Es itt nem azt akarom mondani,ha orulten kell aggodni mar akkor,ha kilepsz a lakasbol. Ha nem mutatsz ki valamifele "gondoskodast" a szemely irant,ugy nez ki mintha teged nem is erdekel,h mi van es mi tortenik azzal a masik fellel
2015. jún. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!