Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem akarnak barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"qaywsxedcrfvtgbzhn nevű felhasználó válasza:

#29: Mármint a kommentelő a blogon, akitől idéztem? Fura lenne, ha csaj lenne, mert "Imádom a csöcsöt" a felhasználóneve. :D"

Na, és mi lesz a toleranciával?... :-D

2015. jún. 19. 22:48
 32/37 anonim ***** válasza:

qaywsxedcrfvtgbzhn, én az előttem írónak címeztem.

29-es voltam

2015. jún. 19. 22:53
 33/37 anonim ***** válasza:

#31: Hm, sorry amúgy, félrenéztem a hozzászólás számát. -.-

De ha már itt tartunk, miféle toleranciával?

2015. jún. 19. 22:54
 34/37 anonim ***** válasza:

Az egyedulallo ferfiak tenyleg nem baratsagot keresnek elsosorban. Szoval maradnak azok, akiknek mar van parjuk.

Pedig sokszor en is jobban szeretek beszelgetni ferfiakkal, mint nokkel. Naluk nincs hiszti és csures-csavaras altalaban. :D

De elobb-utobb beprobalkoznak es utana mar nem olyan az egesz. :/

2015. jún. 22. 21:49
 35/37 anonim ***** válasza:
Na igen utolso, ez pl szinten problema, ugyanis te meg a hapsi baratodnak hisztizel. Ez kb ugy szokott zajlani, hogy a baratnak hisztizel, hogy a pasidnak ne kelljen, igy a pasiddal lehetsz kedves, mert a gozt mar kiereszretted. Raadasul ezt tudatosan csinaljatok joparan. Amikor meg naiv hulyegyerek voltam, a bizalom jelekent ertelmeztem ezt, pedig szo sincsen errol, szimpla lelki szemetes csak azert, hogy a pasidnak /vagy a kiszemeltnek/ feszultsegmentesen ki tudd nyalni a sehhet. Meg ugye a szex is neki jar. Szoval igy azert eleg komoly tulzas az amit korabban allitottak arrol, hohy 'intelligencia kell' ahhoz, hogy jobarat legyen ferfi es no. Pont h kb vaknak, es hulyenek kell lenni ehhez. Egeszseges onbecsulesu ember soha nem marad egyenlotlen viszonyban .
2015. jún. 22. 22:45
 36/37 anonim ***** válasza:
50%

Honnan veszed, hogy en hisztizek barkinek is?

Nem is kell valaszolnod, mert nem akarom tudni, hogy a nok ilyenek meg olyanok a te meglatasod szerint.

2015. jún. 22. 22:51
 37/37 anonim ***** válasza:
Ja bocs, tudom h a gyikos nok mindenben mindig kivetelek.
2015. jún. 22. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!