Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem akarnak barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
8 as, notol sose kerj penzt.
2015. jún. 19. 16:53
 12/37 anonim ***** válasza:
63%

"4es,nem 50 eves hazas emberekrol van szo...komolyan, ti direkt veszitek egy kalap ala magatokat a huszoneves korosztallyal?"

Nem értem az összefüggést, én is és a barátaim is 30 alattiak vagyunk. Mi olyan hihetetlen a dologban? 15-18 éves korom óta pedig lett volna lehetőségünk, ha akarunk egymástól valamit a barátságon kívül.. Azért, mert valamire te nem vagy képes, ne általánosíts másokra.

2015. jún. 19. 16:57
 13/37 anonim ***** válasza:
Én akármikor akartam lányokkal barátkozni mindig közeledési szándéknak fogták fel - de tényleg, minden egyes alkalommal. Persze simán lehet, hogy én csináltam rosszul, de nem lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet?
2015. jún. 19. 17:05
 14/37 anonim ***** válasza:
67%

Ehhez kell egy bizonyos intelligencia. Hulye fiu baratom nem volt még, csak olyan, aki okos az elethez. Nem mondom azt, hogy nem volt még szerelmes belem egyik baratom se, es azt sem, hogy nekem megtetszett a masik. Es ez szerintem rendben is van. Van 4-5 eve tarto baratsagom, ahol a kozepe tajan belem szeretett, szenvedtunk egy evig, mert nekem o nem kellett, mint pasi, de bantani sem akartam, majd egyszer elhatarozta, hogy eleg ebbol, es 2-3 honapon belul megismert egy lanyt, akivel mar tervezi az eljegyzest. :)

Vannak ferfiak, akik ertekelik azt, hogy belelassunk az eletukbe, es a mi noi logikankkal elmondjuk, hogy mit gondolunk errol. Neha jobb nekik egy nonek "hisztizni", mint egy ferfinek.

Nem mondom, hogy minden ferfi es no kepes ilyen fajta baratsagra, de letezik. Van ra pelda.

2015. jún. 19. 17:07
 15/37 anonim ***** válasza:
74%
Van, aki képes a férfi-nő barátságra (extrák nélkül), és van, aki nem, ez nemektől független. Látok nőket is, akik csak nőkkel barátkoznak, férfiakkal egyáltalán nem, és férfiakat is, akik csak pasikkal barátkoznak és nőkkel nem. Én meg mindig is úgy gondoltam, hogy nem látok minden ellenkező neműben potenciális partnert. Mindig voltak ellenkező nemű barátaim is (úgy, hogy egyikünk sem akart többet). Sőt, érettségi után nőként tipikusan olyan helyen tanultam tovább, ahol több a pasi. Most 30 éves vagyok, ja, és teljes mértékben hetero. Van egy öcsém, ő ugyanígy van vele, és ő is hetero.
2015. jún. 19. 17:07
 16/37 anonim ***** válasza:
5%
#14: Ékek bizonyítéka vagy az állításaimnak.
2015. jún. 19. 17:09
 17/37 A kérdező kommentje:
A kérdésemet az ihlette, hogy egyszerűn úgy veszem észre a férfiak többsége egyáltalán nem vevő arra, hogy barátkozzanak, és most hagyjuk az "ingyen kocsizgatásra, bútor,szatyor cipelésre, meg a pénztárca szerepére vágyó " elméleteket, ezt inkább a társkeresési problémáknál, kösz!
2015. jún. 19. 17:10
 18/37 A kérdező kommentje:
cpt._singularity téged meg megkérnélek, hogy ne írj többet.
2015. jún. 19. 17:12
 19/37 A kérdező kommentje:

18-as válaszoló, bennem is mindig a potenciális puncit látják, lehet tényleg rosszul csinálok vmit.

Egyetlen egy férfi barátom van, akivel letudok ülni egy sör mellett beszélgetni,de csak Ő. A többi férfi,akivel szót váltok azok pedig a rokonaim :).

2015. jún. 19. 17:18
 20/37 anonim ***** válasza:
21%
4es, de ti hazasok vagytok, teljesen mas kategoria. Meg a 'fiu barataitok' is hazasok, akik amugy tuti biztosan mar a ferjed baratai is.
2015. jún. 19. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!