Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?
"4es,nem 50 eves hazas emberekrol van szo...komolyan, ti direkt veszitek egy kalap ala magatokat a huszoneves korosztallyal?"
Nem értem az összefüggést, én is és a barátaim is 30 alattiak vagyunk. Mi olyan hihetetlen a dologban? 15-18 éves korom óta pedig lett volna lehetőségünk, ha akarunk egymástól valamit a barátságon kívül.. Azért, mert valamire te nem vagy képes, ne általánosíts másokra.
Ehhez kell egy bizonyos intelligencia. Hulye fiu baratom nem volt még, csak olyan, aki okos az elethez. Nem mondom azt, hogy nem volt még szerelmes belem egyik baratom se, es azt sem, hogy nekem megtetszett a masik. Es ez szerintem rendben is van. Van 4-5 eve tarto baratsagom, ahol a kozepe tajan belem szeretett, szenvedtunk egy evig, mert nekem o nem kellett, mint pasi, de bantani sem akartam, majd egyszer elhatarozta, hogy eleg ebbol, es 2-3 honapon belul megismert egy lanyt, akivel mar tervezi az eljegyzest. :)
Vannak ferfiak, akik ertekelik azt, hogy belelassunk az eletukbe, es a mi noi logikankkal elmondjuk, hogy mit gondolunk errol. Neha jobb nekik egy nonek "hisztizni", mint egy ferfinek.
Nem mondom, hogy minden ferfi es no kepes ilyen fajta baratsagra, de letezik. Van ra pelda.
18-as válaszoló, bennem is mindig a potenciális puncit látják, lehet tényleg rosszul csinálok vmit.
Egyetlen egy férfi barátom van, akivel letudok ülni egy sör mellett beszélgetni,de csak Ő. A többi férfi,akivel szót váltok azok pedig a rokonaim :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!