Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem akarnak barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:30
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
40%

Akarunk barátkozni, de azt csak is arra érdemes, más férfiakkal.

A nők szempontjából a barátság a férfiak teljes kihasználását jelenti.

2015. jún. 19. 16:33
 2/37 anonim ***** válasza:
20%
Ennyire fáj az igazság, vagy miért lettem lepontozva ?
2015. jún. 19. 16:36
 3/37 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom arra gondolsz, hogy nőkkel..

Ezzel többnyire tényleg az a baj, hogyha alapjába véve barátságnak indul a dolog akkor könnyen átüthet szerelembe.

2015. jún. 19. 16:36
 4/37 anonim ***** válasza:
63%
Nekem vannak párkapcsolatban/lassan házasságban élő férfi barátaim, 10-15 éve részei az életemnek. Összejárunk ünnepelni, szórakozni, nyaralni, hétköznapokon segítjük egymást nemtől függetlenül. Természetesen vannak olyan férfiak/nők, akik a másik nemben csak szexpartnert keresnek, de kellő érzelmi és értelmi intelligencia mellett egy normális ember képes a nemektől elvonatkoztatva, pusztán belső tulajdonságai miatt értékelni egy embert.
2015. jún. 19. 16:37
 5/37 MolotovPunk ***** válasza:
75%

Ha barátságról van szó én is jobban szeretek férfiakkal barátkozni,haverkodni.

Igaz van 1-2 lány haverom is,de azokat nagyjából csávóknak veszem.Főleg viselkedésük miatt... XDDD

2015. jún. 19. 16:40
 6/37 anonim ***** válasza:
83%

cpt, ennyire fáj, hogy a te megkeseredett igazságod másoknak nem igazsága?

(amúgy az alkoholos-szexes kérdésnél a "tibiatyás" beszólásodat felpontoztam, jót röhögtem rajta :D )

A kérdezőnek válaszul: valaki igen, valaki nem.

Elég sok férfi haveromnak normális, hogy nőkkel is spanol. Valamelyik férfi pedig el sem tudja képzelni. Sokfélék vagyunk mi is, nem lehet többmillió embert néhány egyszerű szabállyal leírni.

24F

2015. jún. 19. 16:42
 7/37 anonim ***** válasza:
18%
Elso jol irta. Ezert is van az, hogy a ferfi egy ido utan ugy gondolja, ha mar lelki tamasz, meg sofor, meg butor, meg szatyor cipelo, meg egyebek, ezert nyugodtan igenyelhet szexet is. En legalabbis mindig beprobaltam egy ido utan. Valtozo sikerrel. De viszonylag helyes utja annak, ha kezdesz negativan kijonni energiabefektetes szempontjabol a 'baratsagbol'
2015. jún. 19. 16:43
 8/37 anonim ***** válasza:
7%

1-es jól leírta :) (példás a gondolatmenete)

Női barátok nagyon besértődnek, ha:

1. nem vagy hajlandó az ország túl felébe elkocsikázni, hogy pakolászhass neki

2. nem hallgatod meg a pasi gondjait

3. nem adsz kölcsön

4. ha nem vagy hajlandó a vadidegen ismerőseit befogadni egy kosza telefonhívás

5. nem vagy hajlandó szabadságot kivenni, hogy elfurikázd a 80km-re levő barátnőjéhez

Ezért is kopnak ki elég hamar...

Ezzel szemben egy hímnemű csak a 3ast kéri, de ő sem kap, max szépen lepapírozva, de ezen érdekes módon nem szoktak besértődni.

2015. jún. 19. 16:44
 9/37 anonim ***** válasza:
62%
A társaságban van egy csomó pasi, akiket a barátaimnak mondhatok. Mondjuk, nekik mindnek van felesége/barátnője, de attól még... Aki egyedülálló férfi, az viszont ritkán csak barátkozásból keresi egy nő társaságát. Nyilván van ilyen, de gyanús, hogy nem ez a gyakoribb.
2015. jún. 19. 16:45
 10/37 anonim ***** válasza:
23%
4es,nem 50 eves hazas emberekrol van szo...komolyan, ti direkt veszitek egy kalap ala magatokat a huszoneves korosztallyal?
2015. jún. 19. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!