Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?
Akarunk barátkozni, de azt csak is arra érdemes, más férfiakkal.
A nők szempontjából a barátság a férfiak teljes kihasználását jelenti.
Gondolom arra gondolsz, hogy nőkkel..
Ezzel többnyire tényleg az a baj, hogyha alapjába véve barátságnak indul a dolog akkor könnyen átüthet szerelembe.
Ha barátságról van szó én is jobban szeretek férfiakkal barátkozni,haverkodni.
Igaz van 1-2 lány haverom is,de azokat nagyjából csávóknak veszem.Főleg viselkedésük miatt... XDDD
cpt, ennyire fáj, hogy a te megkeseredett igazságod másoknak nem igazsága?
(amúgy az alkoholos-szexes kérdésnél a "tibiatyás" beszólásodat felpontoztam, jót röhögtem rajta :D )
A kérdezőnek válaszul: valaki igen, valaki nem.
Elég sok férfi haveromnak normális, hogy nőkkel is spanol. Valamelyik férfi pedig el sem tudja képzelni. Sokfélék vagyunk mi is, nem lehet többmillió embert néhány egyszerű szabállyal leírni.
24F
1-es jól leírta :) (példás a gondolatmenete)
Női barátok nagyon besértődnek, ha:
1. nem vagy hajlandó az ország túl felébe elkocsikázni, hogy pakolászhass neki
2. nem hallgatod meg a pasi gondjait
3. nem adsz kölcsön
4. ha nem vagy hajlandó a vadidegen ismerőseit befogadni egy kosza telefonhívás
5. nem vagy hajlandó szabadságot kivenni, hogy elfurikázd a 80km-re levő barátnőjéhez
Ezért is kopnak ki elég hamar...
Ezzel szemben egy hímnemű csak a 3ast kéri, de ő sem kap, max szépen lepapírozva, de ezen érdekes módon nem szoktak besértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!