Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem akarnak barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem akarnak barátkozni, nekik csak is a kapcsolat kell?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 16:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%

Nézd aki már jóideje egyedül van és nincs barátnője nincs párkapcsolata az elsődlegesen barátnőt, párt szeretne találni nem egy barátot.

Ezaz elsődleges.

Ha van valakije vagy kiegyensúlyozott élete él amiben legalább szex van minimum hetente 1x akkor akarhat barátságot. De az akinek semmi nincs az nyilván nem azt akar.

2015. jún. 19. 17:19
 22/37 anonim ***** válasza:
4%

Amugy 14 es ja, valoban keves ferfi kepes huzamosabb ideig elviselni, ugraltatjak.

Amugy meg, tok jol irtad, hogy a szetelmes sracot jo volt kihasznalni, de mint pasi mar nem kell. Nem nagyon ertem, hogy ebben a feminista vilagban amikor a nok annyira buszkek a nemukre, siman 'kasztralnak' egyes ferfiakat 'baratsagbol' . Aszondja nem is ferfi...

2015. jún. 19. 17:24
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Erre is van ellenpélda, én a hátam közepére sem kívánok most egy párkapcsolatot(a szex kapcsolat meg meglátásom szerint tré), viszont ettől függetlenül szívesen barátkozok férfival\nővel egyaránt. De tény, hogy nem ez a jellemző.

2015. jún. 19. 17:30
 24/37 anonim ***** válasza:
75%

"4es, de ti hazasok vagytok, teljesen mas kategoria. Meg a 'fiu barataitok' is hazasok, akik amugy tuti biztosan mar a ferjed baratai is."

Nekem nincs férjem, pár éves kapcsolatban élek, vagyis nem vagyok foglalt 15 éve.. mint ahogyan egyetlen ellenkező nemű barátom sem az (már akinek van párkapcsolata). A páromnak egyébként pl. nincsenek női barátai, volt 1-2, de idővel eltávolodtak. Nekem megmaradtak a férfiak is (mindig inkább férfiakkal barátkoztam, mint nőkkel), szerencsére jól kijönnek egymással. Egyetlen olyan férfi barátom van, aki mostanában házasodott, és néhány, aki nem túl régi kapcsolatban él. A lényege viszont az a dolognak, hogy leéltük egymás mellett a fél életünket barátként, tehát létezik férfi-női barátság. Nekem is voltak olyan "barátaim", akik többet akartak, idővel kihullottak a rostán. Az az állítás viszont nem igaz, hogy a férfiaknak csak párkapcsolat kell, van olyan, aki képes normális baráti kapcsolatot kialakítani egy arra alkalmas nővel, és van, aki nem. Azért ritka, mert mindkét félnek hasonlóan kell állnia a helyzethez, márpedig ez statisztikailag is csak minden negyedik férfi-női kapcsolatnál valószínű.. (vagy mindkét fél akar többet, vagy az egyik, vagy a másik). A tapasztalat viszont az, hogy az egyedülálló nőkre/férfiakra nyilván azok vadásznak elsősorban, akik párt keresnek. Velük mélyül leghamarabb a kapcsolat, és mikor többet akarnak, gyorsan megszakad a "barátság", majd más lép a helyére. Aki csak szimplán ellenkező nemű barátként van a nő/férfi mellett, annak személye nem változik, így valóban kisebbségben van a hódolók hadával szemben, akik hetente váltják egymást, ameddig párkapcsolatba nem kerül az illető.

2015. jún. 19. 17:34
 25/37 A kérdező kommentje:

Nincs senkim régóta, de mégsem látom mindenkiben a lehetséges társ jelöltemet. És ez a férfiaknál is így lehet.

Kapcsolatban élő pasival meg nehéz ügy, hisz ott a barátnő ,aki többet gondolhat bele, és az nem lenne szerencsés...enyhén szólva.

2015. jún. 19. 17:37
 26/37 anonim ***** válasza:

Igen persze olyan is van, de az megint egy más kategória mert az nem is akar! :)

27/37 anonim ***** válasza:
19%

Innen, a cikk alatti kommentek közül idéznék egy teljesen korrekt mondatot az egyik felhasználótól: [link]

"Nőkről még annyit, hogy az a kevés nőismerősöm, aki normális (ez alatt azt értem, hogy nem bányarémek, bálnák, nem traktorral vetik be az ágyukat, normális, hosszútávú kapcsolatuk van és/vagy házasok) úgy rühellik a saját nemüket, hogy arra a legmegátalkodottabb nőgyűlölő sem lenne képes."

Ezzel szerintem minden elmondott a nők 99%-áról, amit egyébként itt, az #5-ös hozzászóló is pedzeget.

28/37 anonim ***** válasza:
60%
Jaja, jut eszembe, nekem is van egy csaj baratom, bar inkabb haverom/ mert pl o sosem kert tolem semmit, viszont szet szoktuk rohogni az agyunkat egymas tarsasagaban/ de o nalam 15 evvel idosebb, es visszatero mondata, h 'minden no kva' tobb diplomas, csalados asszony.
2015. jún. 19. 17:47
 29/37 anonim ***** válasza:
45%
28-as, ha minden nő kur-va akkor ő is:D de gondolom ő a nagy "kivétel" legalább is szerinte...
2015. jún. 19. 22:43
 30/37 anonim ***** válasza:
37%
#29: Mármint a kommentelő a blogon, akitől idéztem? Fura lenne, ha csaj lenne, mert "Imádom a csöcsöt" a felhasználóneve. :D
2015. jún. 19. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!