Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy 30akarhany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 30akarhany eves ferfi egy 19 eves lanytol?

Figyelt kérdés

Az illeto orvos.

Baratnom miatta dobott... mit adhat az a ferfi neki amit en 18 evesen nem??

2015. jún. 13. 20:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Szóval összegezve:

Pocsék és önző vagy az ágyban,

Nincsenek céljaid,

Az egzisztenciád a szüleidtől függ,

Éretlen vagy.

Hát peeeeersze hogy visszajön. Amint tett egy kört egy rózsaszín csillámunikornison!

(Amúgy ha egy szexuálisan kielégítetlen nő egyszer megtapasztalja, milyen a jó szex, nem megy oda vissza, ahol nem kapja meg)

2015. jún. 14. 12:29
 32/49 anonim ***** válasza:

Nagyon gyerekes a gondolkodásod. 26# igaza van teljes mértékben!

Önző, egoista vagy, 18 évesen hogyan tudnál vele összeköltözni amikor a szüleid tartanak el?

Csodálkozol hogy lelépett a 30 körüli diplomás férfivel?

Mit tudsz neki nyújtani jelenleg amit a másik pasi nem tud? Vagy inkább úgy mondanám,Mi mindent tud nyújtani az orvos neki amit te nem tudsz??

Ezen elgondolkoztál valamennyire? Eltudod vinni magaddal mondjuk Brüsszelbe egy hossúhétvégre? Ahogy egy orvos megteheti ha konferenciára hivatalos. Nem.

Az egoizmusodat bántja. Az hogy nem akarsz tanulni az a te döntésed, de szerintem nagyon is jól tette az exed hogy ott mert hagyni és sikerült öszejönnie egy diplomás férfivel. Az hogy csúnyább vagy nála?

Nagymamám mondja mindig " a férfinak szorgalmasnak kell lennie és nem szépnek, a szépségből nem lehet megélni".

27n

2015. jún. 14. 15:27
 33/49 anonim ***** válasza:

Bocs elöző vagyok.

29# van igaza,elírtam.

"Az rossz gondolatmenet, hogy a nők számára a férfiaknál az a mérvadó, hogy csúnya-e, vagy szép. Pont fordítva van, a férfiaknak számít, hogy a nő szép legyen, a nőknek ezzel szemben egészen más dolgok számítanak elsősorban. Lehet, hogy túl felszínes vagy (ezért próbálod a külsőségekben keresni az okokat) és talán önző is (írtad neked jó volt - mintha beérted volna ennyivel - és ő csak megjátszotta - az nem volt neked fontos hogy neki is igazán jó legyen), ez a baj.

Túl fiatalok vagytok még, ha emiatt nem, akkor másmiatt váltatok volna külön. A fiatalkori kapcsolatok nem szoktak tartósak lenni. Ezért ne is bánd a dolgot."

2015. jún. 14. 15:29
 34/49 anonim ***** válasza:

Melyik szakterülettel foglalkozik?

Sebész, fogorvos, aneszteziólogus, plasztikai sebész stb..?

2015. jún. 14. 15:38
 35/49 A kérdező kommentje:
Reumatologian van.
2015. jún. 14. 17:05
 36/49 anonim ***** válasza:
Reumotalogia az egyik legkönnyebb szakirány és aránylag jól is jövedelmez mert leginkább idősekkel van dolguk. Magánrendelést is fenntarthat amiből szépen jön a pénz. Nem egy plasztikai sebész de egy jól jövedelmező szakirány.
2015. jún. 14. 18:13
 37/49 A kérdező kommentje:

Erre nem igazan voltam kivancsi.

A lanynak sokat fajt a hata. Korbejart minden orvost vegul nala kotott ki. Meg en is elkisertem az elso vizsgalatra. Kicsit fel is tunt hogy tulzottan fogdossa amikor levette a polojat.. de gondoltam igy kell. Aztan volt meg nala egyszer magan ketszer meg normalis rendelesen. Beutalta valami masszirozasi izere..

2015. jún. 14. 18:50
 38/49 anonim ***** válasza:

Ha az igazság fáj arról nem tehetek.

Fizikoterápia és gyógymasszázs az a masszirózós izé. Ennyit tudhatnál.

Hát felkeltette a csaj az orvos érdeklödését..

2015. jún. 14. 20:16
 39/49 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak 30 évesen is életerős egy normális férfi :-)

Mit adhat neki? Pl. meg tudja krni rendesen, tud a lelkével is foglalkozni, mert ennyi idősen már ért a nőkhöz, bármiben tanácsot tud adni, képes támogatni, tehát egy csomó olyan dolgot, amihez egy 18 éves gyereknek még köze sincsen.

2015. jún. 15. 21:42
 40/49 anonim ***** válasza:
Szerintem a doki ejteni fogja előbb utóbb. A doki doki marad akire buknak a fiatal lányok de az exed nem marad fiatal. Majd akkor rájön ,h elbaxta. Ha van eszed nem fogadod vissza
2015. jún. 15. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!