Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ha eltiltanak egy lánytól azért mert roma?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nemrég ismertem meg és nagyon tetszik de a szülők nem örülnek azt mondják hogy szégyent hozok a családra meg hogy ha beszélek vele kidobnak a házból! Nem tudom mit tegyek mert szeretem a csajt de idő kérdése hogy lebukok! Ha szóba hozom a témát csak kiabálást kapok! (18F)2015. márc. 21. 23:18
2/9 anonim válasza:
keress munkát költözz albiba és éld az életed...18 vagy nagykorú ha tényleg szereted megteszed, ha nem még gyerek vagy :)
4/9 anonim válasza:
Kerüld a cigány csajokat.
Őket vazelines farokkal dugják a roma pasik és, aki ismeri a vazelines módszert, azt tudja...olyan vastag farkat formálnak maguknak, amilyet akarnak.
Az olvasztott vazelint a bőr alá tőltik.
5/9 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Szüleid csak féltenek és meg akarnak óvni attól, hogy roma lány és családja idővel kiraboljanak és tettlegesen bántalmazzanak, esetleg terrorban tartsanak Téged és a családodat. Hidd el, nem ér ennyit! Hallgass a szüleidre!!
7/9 anonim válasza:
Pedig ezek szerint emberileg sokat tanulhatna családod azoktól a romáktól.
Szüleid azok, akik szégyent hoznak a házra, nem ez a csaj.
8/9 anonim válasza:
Dughatod,de haza ne vidd!!! ÉS VÉDEKEZZ!!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat nos a helyzet hogy nagyon szeretem titokban találkozunk de otthon rájöttek ugye falu helyen száll a pletyka mint égen a galambszar! De a lényeg az hogy döntenem kell előbb utóbb! Jó lenne titokba folytatni de félek hogy ha kiderül ténleg mennem kell a háztól! Szerzek munkát és majd elválik hogy mi lesz belőle!
2015. márc. 22. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!