Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy 30akarhany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 30akarhany eves ferfi egy 19 eves lanytol?

Figyelt kérdés

Az illeto orvos.

Baratnom miatta dobott... mit adhat az a ferfi neki amit en 18 evesen nem??

2015. jún. 13. 20:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
És ő is mindig törődött veled, meg szeretett? Csak mert nekem mindebből eddig az jött le, hogy ebben a kapcsolatban legfeljebb a te részedről voltak komoly érzelmek, ő nem igazán kötődött hozzád. Lehet, hogy (látszólag) nem voltak komoly problémák a kapcsolatotokban, de nem is volt az igazi, ha feladta valami jobb lehetőségéért, nem igaz?
2015. jún. 13. 20:52
 12/49 A kérdező kommentje:
Szeretett. Utolso pillanatig ereztem. Meg latszott rajta. Volt par komolyabb balhenk. Szinte belebetegedett hogy elveszithet. Meg egyszeruen tenyleg ereztette. Es sok mindent megbocsajtott nekem amiket azerelem nelkul nem tett volna.
2015. jún. 13. 20:54
 13/49 anonim ***** válasza:
Apa komploexusa van, bedőlt a divathullámnak, ezt is kipipálhatja. Legyezgeti a hiúságát. Ne emészd magad. A barátnődet még meg is értem, de egy ilyen pasi azért gáz, aki közel 40 évesen még kamasz életet él.
2015. jún. 13. 20:56
 14/49 anonim ***** válasza:
Akkor betelt nála a pohár. Ha nincs az orvos, akkor is elhagy. Nem miatta dobott, hanem miattad.. hogy mit adhat neki, azt tőle kérdezd. Egy 30 éves doki, aki csitrikkel kezd, nem feltétlen lát egyenrangú partnert az exedben, de úgy látszik, még ez is jobban fekszik neki, mint az, amit te tettél vele.
2015. jún. 13. 20:56
 15/49 A kérdező kommentje:
Amugy rendes kedves dokinak latszott mindig is. Voltam en is nala. Nem olyannak mint aki osszeszed egy lanyt akinek van baratja... nem is tudom hogy jottek ossze. Mikor kezdodhetett. Lehet csak vissza akar vagni?
2015. jún. 13. 20:57
 16/49 anonim ***** válasza:

egyet találhatsz mit akarhat tőle...

(egy 30 éves férfihez képest egy 18 éves az csak pasi. A barátnőd esélyes, hogy a nagybetűs férfit látja benne.)

2015. jún. 13. 21:01
 17/49 anonim ***** válasza:

a volt barátnőd egy aljas: cnabiR <-

-sajnálom, együtt tudok érezni

2015. jún. 13. 21:20
 18/49 anonim ***** válasza:

Lenyügőzte az hogy egy 30 éves, érett, tanult, diplomás, doctor érdeklődik iránta.

A korabeli fiúkkal bármikor összejöhet de mindegyik "egy kaptafa", visszont egy érett és tapasztalt férfi érdeklődése felébreszti benne a NŐT.

Nem arrol van itt szó hogy te meghívtad fagyizni a zsebpénzedből, hanem arról hogy a kedves doktor úr imponál neki. Nem mellesleg azért egy ennyi idős férfi már elviheti utazni (akár nemzetközi konferenciákra), meghívhatja étterembe vacsorázni, ajándékot vásárolhat neki, van autója és lakása.

A barátnőket is eheti a sárga irigység hogy ilyen párt talált ennyi idősen. Pár év múlva a házasság is szóba jöhet. Te meg csak egy tini fiú vagy.

Majd ha 30 leszel, ugyan igy probálkozz a 18-20 korosztálynál!

2015. jún. 13. 21:20
 19/49 anonim ***** válasza:
Akármit.
2015. jún. 13. 21:46
 20/49 A kérdező kommentje:

Nincsenek baratnoi. Tuti nem elottuk akar villogni. Mint mar emlitettem en is igen tehetos csaladbol szarmazom. Penzzel itt sem volt baj.

Ugy hiszem hogy fel kene hivnom megbeszelni vele a dolgokat. Lehet hogy csak feltekennye akar tenni.

2015. jún. 13. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!