Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 30akarhany eves ferfi egy 19 eves lanytol?
Az illeto orvos.
Baratnom miatta dobott... mit adhat az a ferfi neki amit en 18 evesen nem??
Ha látod a különbséged magad és egy 30 éves orvos között, az csakis a te hibád.
Egyébként meg hogyhogy mit akar? Jól meg akarja farkalni, azt akarja. Kedves egészségére, doktor úr!
Lépj túl rajta egy csomó korodbeli jó csaj van, ha van pénzed akkor mehetsz egyetemre is Budapesten. Anyukád vehet neked valami jó kocsit villoghatsz vele és úgy fognak tapadni rád a korodbeli csajok mint pillanatragasztó az anyagra.El is felejtheted az exed.
Az ő élete az ő döntése, mindenki a saját életének a kapitánya.
Szerintem menekül a szegénységből és a házasságban látja a megoldást. Egy idősebb férfinél minden megvan arra(anyagi szempontok)hogy házasodjon. Orvos is, jómodú is kell több ennél? Te még fiatal vagy, nem fogsz a kedvéért megházasodni. Ne búsulj fiatal vagy és ezernyi jó csaj van kinn az útcán akik korodbeliek.
Majd 30-32 körül összejöhetsz te is egy 18-20 évessel és megérezheted milyen az érem másik oldala :)
A nők valamiért odavannak az orvosokért. Láttam egy blogot amiben le volt írva hogy a bloggazda először magát adta, egy nő sem írt neki. Utána odaírta foglalkozásnak, hogy orvos, másnap nem győzte olvasni a jó nők leveleit.
Most lenézed azt a 30 valahány éveset, pedig gondolj bele, csak röpke 11 év és pár hónap és belépsz a 30-asok klubjába. Ugyanazt tudja mint te, csak 11-12 évvel régebbi kiadás, + orvos + valószínűleg van saját lakása + saját autója, + érettebbnek látja a csaj.
Előtted az élet, az egyik első nagy lecke, hogy ilyenkor ki tudd mondani a nőnek, hogy akkor menj a pcsába és keress egy másikat. Tanulj orvosnak, aztán majd 30 évesen te fogod elszedni a fiatalok csaját.
Nem fogok tovabb tanulni. A lany tanulni fog, de nem egyetemen. Elkepzelheto hogy az anyukaja is rabeszelte. 20 eves lesz egy honap mulva. Tinikorbol csaktan kilepett mar. Ismerem annyira hogy penzert nem hazasodik es semmit nem tesz. Utalja a szegenyseget de erkolcsos lany, sokat dolgozik. Inkabb az a problemam hogy het vegen szeret. Aztan ra egy hetre meg elhagy. Arra egy hetre meg koltozik. Velem nem akart osszepakolni. Es a doki nalam csunyabb. Tehat meg az sem foghatta meg.
Lehet visszavagast bosszut akar allni rajtam a regi serelmek miatt.
Az exem volt ilyen. Csak kapta az új esélyeket tőlem, azt hittem szeretem. Sok mindent eltűrtem tőle.
Aztán szakítottunk, sokadjára, és én megismerkedtem valakivel. Na iszonyúan besértődött. Utolsó visszahallásom az volt hogy azért házasodom, hogy jól bemutassak neki.
Fél éve rámírt, később esett le, hogy be akarta vetni a nosztalgia faktort. Viszont az üzengetéskor komolyan azt hittem arra kíváncsi, hogy mi volt anno a baj, illetve, hogy mi van velem.
(megjegyzem a második gyerekkel voltam gyermekágyas éppen)
Jól megsértődött, és letiltott.
Szerintem nálad is az a baj, hogy sérti az egód, hogy mással van, képtelen vagy úgy gondolni a dolgokra, hogy azok okai rajtad kívülállók lehetnek.
Az exemnek annyival könnyebben emészthető volt, hogy azonos "társadalmi státuszú" férfivel jöttem össze.
Szomorú, de jobban jársz, ha továbblépsz.
Mondjuk ha azt vesszük, az orvos is csak egy szakma, nem kellene túlmisztifikálni. Némelyik orvos kevesebbet keres, mint az magyarországi átlag (igaz ott a hálapénz).
A nők odavannak még a tűzoltókért, oda 6-8 év tanulás nélkül is felvesznek, már ha a külsőségekkel szeretnéd megfogni a nőt.
Az rossz gondolatmenet, hogy a nők számára a férfiaknál az a mérvadó, hogy csúnya-e, vagy szép. Pont fordítva van, a férfiaknak számít, hogy a nő szép legyen, a nőknek ezzel szemben egészen más dolgok számítanak elsősorban. Lehet, hogy túl felszínes vagy (ezért próbálod a külsőségekben keresni az okokat) és talán önző is (írtad neked jó volt - mintha beérted volna ennyivel - és ő csak megjátszotta - az nem volt neked fontos hogy neki is igazán jó legyen), ez a baj.
Túl fiatalok vagytok még, ha emiatt nem, akkor másmiatt váltatok volna külön. A fiatalkori kapcsolatok nem szoktak tartósak lenni. Ezért ne is bánd a dolgot.
Szerintem nem figyelhettél rá eléggé oda.
Az téged nem zavart, hogy nem élvezett el?! Biztos, hogy a 30-as pasi jobb az ágyban mint te. Gondolom a tenyerén hordozza stb. még ha nem is gondolja vele annyira komolyan a dolgokat.
Én is a volt páromat majdnem más miatt dobtam, de aztán rájöttem, hogy még se kell az a srác, csak ő odafigyelt rám.
Egyszerűen nem törődtél vele eleget és kész.
Szerintem nem fog hozzád visszamenni, mert nem volt jó veled a szex, a nőknek is fontos, nem csak neked. Ilyen nincs, hogy kiszexeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!