Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy lányról aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy lányról aki feladatának érzi, hogy elérje, hogy minél több pasi akarja megkapni, de nem adja magát oda egyiknek se?

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 09:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiánya, önértékelési gondjai vannak. Extrém szüksége van a megerősítésre, hogy mások szépnek, kívánatosnak gondolják.
2015. jún. 12. 13:06
 22/25 anonim ***** válasza:

19: A kérdezőnek kell ezt megválaszolnia, hogy mire is gondolt a kérdéssel valójában. Te a szerelmes szívek összetörésére asszociáltál (bár a kérdésből nem ez következik, de tényleg), én meg nem.

Amúgy viccesek az itteni személyiségzavarral dobálózó emberkék :D:D Sótlanok vagytok, az a baj.

2015. jún. 12. 13:36
 23/25 anonim ***** válasza:

#22: lányról aki feladatának érzi, hogy elérje, hogy minél több pasi akarja megkapni, de nem adja magát oda egyiknek se."

Ezekről a csajokról szól a kérdés - mi ez, ha nem az érzelmekkel való játszadozás?

Nem arról van szó, hogy a férfiak akarják megkörnyékezni.

Amúgy is: miért lennénk sótlanok? Az, ha elitéljük az empátia hiányos csajokat? Ne légy már, nevetséges.

2015. jún. 12. 14:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez egy állapot. Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben, akár két hét múlva nem adja oda magát valakinek. Ezt a kérdező sem jelentheti ki, hogy most akkor ez egy a csaj élete végéi fennálló helyzet. Azt hiszem ebben egyetérthetünk. Én is megtetszettem már sok mindenkinek, a telefonszámukat is odaadták, meg névjegykártyákat, és képzeld, élveztem. Jól esett. :) Természetes hogy jól esik. És képzeld, ehhez semmit sem tettem, csak elbeszélgettem velük, önmagam adtam.
2015. jún. 12. 14:28
 25/25 TatyóKirály ***** válasza:

Majd amikor egy szociopata sráccal is eljátszotta, nagyon meg lesz sértődve, ha esetleg elvágja a torkát egyik éjjel.

Egyébként meg azt gondolom, hogy a kérdező meg van sértődve, amiért neki nem adta oda, "a k* az aki mindenkivel csak velem nem". Természetes dolog, ha egy lány flörtöl a fiúkkal.

2015. jún. 12. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!