Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus férfi, rideg nő, mit gondoltok?
10 Kapcsolat-házasság.
Az általad leírt tipusú férfi ostromlós. Mindig ostromolja a nőt, nem hagy élni, jön utánad, kotor, meglepetések özöne, addig mig nem bólintasz neki, hogy a kezed adod-magyarul hogy feleségül nem mész hozzá.
Szerintem van benned egy jó adag önostorozás. Mi az, hogy rideg? Mert másmilyen a szeretetnyelved? Mert más a fogalmatok a romantikáról?
Nálunk ugyanez volt a helyzet, bár a volt párom kívülről se volt épp kemény legény, azt hittem romantikus vagyok alapból, de ő már túlzásba vitte nekem. Mindig rosszul éreztem magam mellette, hogy nem vagyok "elég". Nem is nagyon tudtam mit hozzátenni, ő mindig akkora gesztusokat tett, nagyon zavart.
Aztán most akármerre nézek, kevésbé gyengédlelkű, romantikus hapsik mellett igenis jobban érzem magam, nőiesnek, szívesebben teszem oda magam, mert nem érzem, hogy "kitúrnának" a szerepemből.
Hozzá kell tennem, hogy bár nem hiszek a horoszkópokban dogmatikusan, szerintem sokat nyom az latban, hogy együtt milyen páros vagytok. pl. egy szűz vagy egy kos sosem lesz egy romantikus alkat... szemben mondjuk egy rákkal, aki él hal a romantikáért
16
Ezért ment a minusz neked, mert egyértelműen félre akarod a kérdezőt vezetni, és az randa dolog:
*Hozzá kell tennem, hogy bár nem hiszek a horoszkópokban dogmatikusan, szerintem sokat nyom az latban, hogy együtt milyen páros vagytok. pl. egy szűz vagy egy kos sosem lesz egy romantikus alkat... szemben mondjuk egy rákkal, aki él hal a romantikáért
hogyne lenne jogom,különben tényeket közöltem,te magad szerint sem illetek össze...aztán mégis a megerősítést várod hogy de igen, az ellentétek nem férnek meg,ez van.
hohóó én is romantikus horoszkópban születtem.!^^ na ez már fun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!