Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányoknak miért nem jut romantikus fiú?
Rengeteg lány azon nyavalyog, hogy a pasik csak a szexre hajtanak, senki nem romantikus, stb...
Én vagyok brutál mázlista, hogy rengeteg igazán aranyos fiút ismerek?
Én most "fogyasztom" a második nagyon aranyos romantikus pasit. (Az előzővel sem a túl sok romantika miatt szakítottunk...) Szóval nekem nem az izomagy számít, lehet, hogy tényleg ezért van. És igen, a frienzoneban is van egy pár kedves srác, de én közülük választok, nem a szemetekből. :D És a helyzet az, hogy nem csak az izmos szemetek néznek ki jól. Aki kedves, ugyanúgy lehet sexy.:D
Csak valahogy a mai embereknek kell a szenvedés, és direkt azt választják, aki majd csalódást okoz.... Vagy ez hogy van?:D
" és direkt azt választják, aki majd csalódást okoz.... Vagy ez hogy van?:D"
Gondolod, hogy direkt arra mennek, "na, milyen jó lesz nekem, ha ez a pasi jól kihasznál majd."
Nem. A rendes fiúk nem mernek kezdeményezni, következésképpen csajuk sincs. A csajok meg csak azokból tudnak választani, akik oda mernek menni hozzájuk. Kész. A kör bezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!