Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én amolyan romantikus típusú fiú vagyok, és hát nem tudom ez bejön e a lányoknak?
Én meg mondom őszintém inkább légy romantikus mint egy felfúj hólyag aki azt hiszi hogy menő de közbe sehol nincs.
A lányoknak aki igazán hosszan tartó kapcsolatra vágyhat annak meg tetszhet a romantikus dolgok.Igaz hogy én nem írok verseket de nem rossz ötlet.Én inkább például beülök barátnőmel egy szerelmes romantikus filmre stb...... a moziba és meg nézem vele a helyett hogy tenném az agyam mint ha valaki lennék.Hidd el ez fontosabb hogy melyk oldaladról közelíted meg a lányokat
Amúgy én is ilyen vagyok. (Jó persze verseket nem írok.)
De pl szívesen megnézek egy filmet egy lánnyal, átkarolva. Én pl ezt szeretném és nem azt h a buliban lévő 500 csajt egyszerre d*gom meg...
Jó,jó...persze b*zisan hangzik de ilyen vagyok :/ És vannak még ilyenek. Gondolom TE kérdés író, te is ilyen vagy. (Ha tévedek elnézést. :) )
És amúgy én próbálok vele mit kezdeni, mármint ezzel h ilyen vagyok, én nem arra hajtok h lefektessem hanem hogy áthívjam filmet nézni pl... :)
Amúgy meg, a verseket NE! ismétlem NE! hagyd abba. Egy ideig én is írtam verseket, rám stresszoldó hatással volt. :) Persze én nem lányokról hanem csak úgy, ami épp eszembe jutott. Amikor kedvem volt, neki ültem és írtam vmit. :D
De így hogy lányokról írsz még jobb. :) Legalább van egy bizonyos témád...illetve későbbiekben ha jó verseket írsz azzal híres is lehetsz! Szóval a verseket ne hagyd csak úgy veszni, írogasd tovább csak ne mutasd meg nekik és egyszer majd ha összejöttök és megmutatod neki, lehet hogy aranyosnak fogja találni h anno miket írogattál róla. :)
Amúgy meg hogy kicsit segítsek a problémád megoldásában, ha a csak olyant akar aki rosszfiú, akkor menj át kb "középre" ne is legyél túlságosan kisnyuszi, de ne is verj agyon mindenkit aki veled szembe jön. :D Próbálj meg középen maradni, tudod...az arany középút. :D Próbáld megmutatni h tudsz te vagány is lenni ha akarsz. Bááár, ezt pont én mondom akinek eddig 3 B.Nője volt... :)
De én eddig magamon így tapasztaltam. :D
16/F
én az előttem szólóval értek egyet... kivéve, hogy én még most is írok verseket és én a lefektetésre is hajtok, de sztem az számomra még későbbre van mert mégis csak 16 éves vagyok és nem pedig 19... és nekem is 3 bnőm volt eddig :D
ja és rám is stressz oldó hatással van a versírás és én főleg lányokról írok nem pedig össze-vissza ;)
16/f
Nos hát köszönöm szépen, a jobbnál jobb gondolatokat, elég tartalmasak, mégegszer köszönöm.
A versek írását abbahagyni nem fogom,
Halgatok rátok és a kukába nem dobom.
Bizakodom abban a lányoknak tetszik,
Hogy nekem a vers írás ennyire fekszik!
Ha amúgy jó pasi vagy, akkor lehetsz romantikus, az bejön nekik. Ha nem, akkor romantikával sem érsz el sokat.
Azt értsd meg, hogy a nőket két erő irányítja: az egyik a szociális értékek, a másik az ösztönök. Az ösztönök szintjén erős, férfias férfira vágynak, de ezt nem vállalhatják fel csak úgy. Ezért mondják hogy nekik figyelmes, udvarias férfi kell, mert a társadalmi értékek ezek, és maguk is elhiszik (ez egyébként keveredik az apatípus üggyel is, de az más kérdés).
De amint magad is látod, a pasinak vagy pénze van, vagy izma, vagy szép arca, vagy más sikere. Ha csak simán normális vagy, az nem hat a nő ösztöneire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!