Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én amolyan romantikus típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én amolyan romantikus típusú fiú vagyok, és hát nem tudom ez bejön e a lányoknak?

Figyelt kérdés
Hát, volt egy lány aki nagyon tetszett, de nem léptem, azt hiszem hogy azért mert féltem, mint utólag kiderült, hogy az ő fejében is megfordult, hogy mi lenne ha.. De aztán barátságként elkönyvelte magában a dolgot. Szóval ez a lány ihletett egy jó pár verset, de nem mutattam meg neki, viszont nőnapra kapott egy versikét, láttam hogy örült, de később barátként megkérdeztem, ő hogy áll ezekhez a dolgokhoz, hát azt mondta, hogy az amolyan rossz fiúkat szereti. A mostani kiszemeltemen pedig szintén ezt vettem észre, hogy nem igazán szereti, ha ilyen versikét írok neki. Szerintetek inkább hagyjam ezeket a verses dolgkat?

2012. szept. 10. 22:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez még nem akkora költészet :D

Hagyd inkább az egészet

Ide dobni nekünk egy-két sort

Elég nagy paraszt vakítás volt

Írd ki inkább ide pár írásod

hogy a témát mennyire vágod

Szóval lécci írj ki párat

Mert itthon felfal a bánat

De ha nem találsz, csak silányat

Légy bátor és rakj ki hármat :D

2012. szept. 11. 16:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát most nem azért, hogy fikázzam, de nekem nem jön be ez a vers, vannak benne olyan sorok amiben a rím hát elég gagyi!
2012. szept. 12. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:

ja :D de a lényeg csak annyi

hogy a verseid ide rakd ki

2012. szept. 12. 23:37
 14/15 A kérdező kommentje:

Egy komfortos szív kiadó,

Elköltözött a régi lakó.

Most egy újat kerestem,

Szelidet csendeset,

Ki a szívet nem háborgatja,

Hanem nyugodtan dobogni hagyja.

2012. szept. 13. 11:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Emlékül tenéked egy kis verset írok,

Amit a szívemben tartani nem bírok.

Ebben a kis versben csupán arra kérlek,

Úgy szeress te engem, mint ahogy én téged

2012. szept. 13. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!