Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszállottja lettem, beleőrül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszállottja lettem, beleőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal fél éve vagyunk együtt, volt okom a féltékenységre, most már annyira nincs, viszont úgy érzem, a megszállottja lettem..megszállottan próbálom feltörni a facebookját, nem azért mert nem bízom benne, hanem mert nagyon érdekel, mit ír rólam..mert sokszor veszekszünk, viszont nagyon szeretjük egymást, nagyon ragaszkodunk, szakítást nem bírtuk fél napnál tovább sosem.

Ma este rámjött egy olyan kényszer, hogy belépjek a facebookjába, csakhogy nem tudok és annyira nem is tudom, miért akarok, de teljesen ki vagyok bukva, rosszul vagyok, undorodom magamtól, hogy ezt teszem, de annyira kényszert érzek, hogy elviselni sem bírom, sírok remegek..Kb 1 hónapja kitaláltam a jelszavát, nem zavarta én meg belépegettem, de tegnap összevesztünk és megváltoztatta(már kibékültünk).NEM attól tartok, hogy megcsal, hanem csak kínzóan tudni akarom, mit írt rólam tegnap...tudom, ez undorító és beteges de megőrülök...( segítsetek,kérlek!!!! :(

18/L

párom 20/F

2015. jún. 9. 02:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én értem,amit mondasz, de nem hiszek a reinkarnációban,sem a túlvilágban.

Lehet nincs igazam,ennyi.

2015. jún. 10. 07:54
 32/33 A kérdező kommentje:

Kedves Bence!

Beszéltem vele, igen, bár nem azt mondtam el, hogy nem tudok belépni, hanem csak azokat a dolgokat ami miatt be akarok lépni, amik zavarnak.Most eléggé jóban vagyunk ismét és teljesen megszűnt a kényszer, hogy be akarjak lépni.Nem volt jó ötlet, hogy magamban tartsam amik zavarnak :s szóval ezúton is köszi, h mondtad hogy beszéljek vele :)

De akkora szerencsétlen vagyok, hogy amint kibékültünk és jól lettem, a kutyám eltűnt, szóval most megint rettenetes a kedvem :(

2015. jún. 10. 08:09
 33/33 anonim ***** válasza:
31: Ne haragudj, de nem Rólad van itt szó, és nem is Neked adtam a tanácsot, hanem a Kérdezőnek.
2015. jún. 10. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!