Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszállottja lettem, beleőrül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszállottja lettem, beleőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal fél éve vagyunk együtt, volt okom a féltékenységre, most már annyira nincs, viszont úgy érzem, a megszállottja lettem..megszállottan próbálom feltörni a facebookját, nem azért mert nem bízom benne, hanem mert nagyon érdekel, mit ír rólam..mert sokszor veszekszünk, viszont nagyon szeretjük egymást, nagyon ragaszkodunk, szakítást nem bírtuk fél napnál tovább sosem.

Ma este rámjött egy olyan kényszer, hogy belépjek a facebookjába, csakhogy nem tudok és annyira nem is tudom, miért akarok, de teljesen ki vagyok bukva, rosszul vagyok, undorodom magamtól, hogy ezt teszem, de annyira kényszert érzek, hogy elviselni sem bírom, sírok remegek..Kb 1 hónapja kitaláltam a jelszavát, nem zavarta én meg belépegettem, de tegnap összevesztünk és megváltoztatta(már kibékültünk).NEM attól tartok, hogy megcsal, hanem csak kínzóan tudni akarom, mit írt rólam tegnap...tudom, ez undorító és beteges de megőrülök...( segítsetek,kérlek!!!! :(

18/L

párom 20/F

2015. jún. 9. 02:55
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Segítsetek!!

Folyamatosan próbálok belépni, de nem megy és nem tudok leállni, mindjárt megőrülök

kérlek segítsetek

2015. jún. 9. 14:33
 12/33 Bence_ ***** válasza:

Menj el futni.

Hívd fel és kérd el a jelszót.

2015. jún. 9. 14:41
 13/33 A kérdező kommentje:

Nem segít a sport sem sajnos, naponta edzek egy csomót, ma egy percet sem tudtam aludni az idegtől.

Nem fogom felhívni nyilván, mert tudom, hogy gáz, amit csinálok, lehet hogy szakítanunk kéne..

Most is láttam, hogy ilyen netr.bancokat jelölt be...a fele kamu..

2015. jún. 9. 14:45
 14/33 Bence_ ***** válasza:

Igen gáz amit csinálsz.

De azt csak úgy tudod megoldani ha felvállalod.

Felhívod:" Szia drágám. Önértékelési problémám van, már órák óta szeretnék belépni a favebookodba. Kérlek mondd el a jelszót. Ha találkozunk akkor majd együtt keresünk nekem egy szakembert aki segít ezen a dolgon. Mert szettnék boldog párkapcsolatban élni. Köszönöm!"

Ha ettől elhagy akkor mind1, ha csak a haja áll már tőled égnek akkor fellélegzik, hogy végre észre vetted változnod kéne.

2015. jún. 9. 15:01
 15/33 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy problémáim vannak és neki is van épp elég :/ Tudja, hogy anno beléptem és nem akarom magam azzal égetni, hogy megint be akarok...ahj istenem..inkább szakítok vele, ez mindennél rosszabb :( köszönöm mindenkinek..
2015. jún. 9. 15:04
 16/33 Bence_ ***** válasza:

Marha!!!

Égetem magam?

Neked az egod fontosabb mint a kapcsolatod. Párodról beszélsz, mit égsz előtte? Ahhoz a marhához vonzódik akit te a tükörbe nézel. Szedd már össze magad!

Beszélj vele. Igen bazi félelmetes de ha megléped akkor legyőzöd a félelmed, siker élményed lesz attól meg nő az önbizalmad.

2015. jún. 9. 15:07
 17/33 A kérdező kommentje:
Igazad van, elmondom neki majd élőben, aztán lesz ami lesz :) ennél rosszabb már nem lehet szerintem
2015. jún. 9. 15:09
 18/33 Bence_ ***** válasza:

Biztos? :)

Mi van ha van rosszabb a kínzó, őrjítő bizonytalanságnál? :)

2015. jún. 9. 15:11
 19/33 A kérdező kommentje:
Ennél rosszabb nincs..inkább dobjon ki akkor
2015. jún. 9. 15:26
 20/33 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, ez egy függőség. Valld be neki, úgy, ahogy most nekünk is. Hogy mint a drogosnak, olyan szükséged van rá, hogy lásd, mit írt.
2015. jún. 9. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!