Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszállottja lettem, beleőrülök, mit tegyek?
Sziasztok!
Párommal fél éve vagyunk együtt, volt okom a féltékenységre, most már annyira nincs, viszont úgy érzem, a megszállottja lettem..megszállottan próbálom feltörni a facebookját, nem azért mert nem bízom benne, hanem mert nagyon érdekel, mit ír rólam..mert sokszor veszekszünk, viszont nagyon szeretjük egymást, nagyon ragaszkodunk, szakítást nem bírtuk fél napnál tovább sosem.
Ma este rámjött egy olyan kényszer, hogy belépjek a facebookjába, csakhogy nem tudok és annyira nem is tudom, miért akarok, de teljesen ki vagyok bukva, rosszul vagyok, undorodom magamtól, hogy ezt teszem, de annyira kényszert érzek, hogy elviselni sem bírom, sírok remegek..Kb 1 hónapja kitaláltam a jelszavát, nem zavarta én meg belépegettem, de tegnap összevesztünk és megváltoztatta(már kibékültünk).NEM attól tartok, hogy megcsal, hanem csak kínzóan tudni akarom, mit írt rólam tegnap...tudom, ez undorító és beteges de megőrülök...( segítsetek,kérlek!!!! :(
18/L
párom 20/F
1-es. Jajj:D Ne haragudj, de ki hiszi el ezt az előző életes butaságot néhány hívőn kívül?
Ilyesmire gondoltam,ezért kérdeztem rá.Ugyan már.
Kérdező.
Az első kommentedben ott a válasz,súlyos önbizalomhiányban szenvedsz.
Ha tisztában lennél önmagaddal,a jó és rossz tulajdonságaiddal, nem csinálnál ilyeneket.
Ez a lényeg, a többit hagyjuk inkább.
2-es voltam.
22-es.
Nem,nem hallottam róla és kötve hiszem.
A fél ország ilyenre jár? A sznob felsőréteg biztos. Én egyik sem vagyok.
Pszichiátriai tananyag lenne? Lehet.Nehezen hiszem,de ha igen,megkövetlek.
24: Nagyon nem tartozom a felsőréteghez regisztrált munaknélküliként, de ha nincs 150 szabadúszó ismerősöm, aki terapeuta és ebből él, akkor egy se. A személyes ismerőseim, barátságaim is az ő klientúrájukból (csoporttársaimból) kerülnek ki már jó 10 éve.
De csak írd be a google-ba akármelyik terápiás módszert (SVT, kineziológia, **, családállítás, stb.), és százezrével dobja ki.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
25-ös.
Azt nem vitatom,hogy vannak szakemberek,akik ilyen újdonságokkal próbálkoznak.
Viszont szkeptikus vagyok,hogy ez egyetemi alap tananyag lenne pszichológusoknak.
Nem szükséges mások egyetértése,de a hibát,hibákat magunkban nem már valami reinkarnációs akármivel akarjuk megoldani.
Én azt mondom,ha egy problémát nem tud megoldani a pszichológia,racionális magyarázatokkal és nem látszik semmi megoldás,akkor persze,ha nincs más,lehet ezzel is próbálkozni.
Én akkor szkeptikus vagyok ezzel,ha megbocsátasz.
27: Ezek némelyike 100, másika 30 évvel ezelőtt számított újdonságnak, ezért van az, hogy mára nem az, és már jócskán kutatási és tananyag.
Utána lehet nézni.
Én elhiszem, hogy sokan vannak, akik nem tájékozottak ilyen téren, és nekik újdonság, de nincs ez másként ősrégi ismeretekkel sem.:)
"Én azt mondom,ha egy problémát nem tud megoldani a pszichológia,racionális magyarázatokkal és nem látszik semmi megoldás,akkor persze,ha nincs más,lehet ezzel is próbálkozni. "
Épp fordítva van.
A pszichológia nem tudja megragadni a kiváltó okot, ha az ok nem ezéletbeli, és évtizedekig is dolgozhat a kliens heti több órát ezen eredmény nélkül. Az oldások viszont instant módszerek, a gyökérokot ragadják meg, a gyógyítás nem egy folyamat, hanem önálló alkalom, és gyakran 1 alkalom is megoldást hozhat, de van, hogy a probléma makacsabb, de időben, ráfordított energiában és pénzben meg sem közelíti a pszichológiai gyógyításra áldozandókat.
Azt a kliensi panaszból elég jól fel lehet térképezni, hogy mivel érdemes hozzányúlni egy problémához, és erre a problémára én transzgenerációs okot tippelnék, és terápiának családállítást mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!