Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bebeszélem magamnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bebeszélem magamnak vagy tényleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
39 éves tanár vagyok. Férfi. Az utóbbi időben azt vettem észre az egyik tanítványomon, hogy mindig mosolyog rám, elvörösödik, ha ránézek, ilyen dolgok. Szerintem szerelmes belém, de én ezt nem akarom kihasználni. Mit tehetnék, hogy elfelejtsen?
2010. febr. 27. 17:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jegygyűrűdet viseled még? Esetleg pár példát néha hozhatsz a feleségedről, hátha akkor befejezi, elhiszem, hogy zavaró.
2010. febr. 27. 19:01
 12/21 A kérdező kommentje:
Jegygyűrűmet viselem. Szoktam beszélni a családomról. Osztályfőnökük is vagyok, meséltem már nekik a családomról.
2010. febr. 27. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor végképp nem értem... Bár nem tudom, gimiben tanítasz vagy általánosban? Bár én sem vagyok egy idős ember 21 éves vagyok, de amikor én jártam gimibe, még annyira nem volt divat ez a szerelmes vagyok a tanárba dolog. Fel nem tudom fogni miért olyan elterjedt dolog ez ma, de ha benézel a párkapcsolatok témakörbe minden napra jut egy olyan kérdés, hogy "Belezúgtam a tanáromba, mit tegyek?", szóval tényleg nagy divat lett.

Ha általánosban tanítasz, akkor nem tudok nyilatkozni, 8 osztályosba jártam, 11 éves korom óta gimnáziumba így fogalmam sincs, hogy az általános iskolásoknál ez elterjedt-e bár én ahogy a kérdésekből látom inkább 15-17 éves tiniknél divat ez. Ha valaki pedig 17 évesen általános iskolás, az megint egy más téma :D

2010. febr. 27. 19:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Gimnáziumban tanítok. Lehet, hogy azért ennyire elterjedt ez a tanárokba való beleszeretés mert osztályomban is csupa éretlen fiúk vannak (10. o.). A lányok pedig egy felelősségteljes férfit keresnek, vagy nem tudom.
2010. febr. 27. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Összefoglalom: Akkor bekaphatja.

-Móricka

2010. febr. 27. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, azért ez is benne van a pakliban, mert tényleg nagyon éretlenek a mai fiatalok, nem csak a gimnazisták, az én korosztályom is, persze tisztelet a kivételnek, mert azért kevesen de ők is vannak. Apukám 24 éves volt, amikor én születtem, anyukám 22. Mindketten érett felnőtt emberek voltak. Ha megnézed hol látsz ma ilyen érett gondolkodású felnőttet ebben a korban? Ritka, mint a fehér holló. Egy dolog, hogy a férfiak később érnek, de ennyire? Mondjuk tini korban ez még hóbort, mert gondolom te fiatalos vagy, legalábbis bennem így hirtelen ez fogalmazódott meg, ahogy így olvasom amit írsz, tehát nem egy alacsony, bottal járó, vérszigort tartó embernek képzellek el, talán ez foghatta meg ezt a lányt. Hidd el viszont az ő korában ez még csak menő dolog, biztosan nem szeretne még maga mellé egy komoly férfit, ahhoz még azért ő is fiatal, ha pár évvel idősebb lenne, akkor azt mondanám ezért tetszel neki, most szerintem a kinézeted és a hangod (sok tinitől hallom, hogy "olyan férfias hangja van") lehetett rá ilyen hatással. Úgyis ki fog ábrándulni :)
2010. febr. 27. 19:17
 17/21 Zümy ***** válasza:
egyébként ha esetleg télleg szerelmes beléd akkor nem veszi figyelembe azt a szempontot,hogy van családod.Attól még nem tud "nem szeretni". De sztem majd csak kinövi.
2010. febr. 27. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes belé, csak vonzódik hozzá :) Ég és a föld különbség van közötte :)
2010. febr. 27. 19:19
 19/21 Zümy ***** válasza:
tudom. de nem tudhatjuk,hogy szerelmes vagy csak vonzódik hozzá.
2010. febr. 27. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy beleszeress valakibe ismerned kell a személyiségét, na most egy tanár-diák viszonyban nem ismered meg a másikat. Azt megismered, hogy hogyan tanít, mik a tanulmánnyal az elvárásai, meg azt tudod maximum, hogy mennyire humoros, meg talán az érdeklődési körét ha mesél róla, hogy például szeret focizni. Ez viszont édes kevés ahhoz, hogy a vonzalomnál (ami valószínűleg csak külsőségeken alapul) többet jelentsen számára.
2010. febr. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!