Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bebeszélem magamnak vagy tényleg bejövök neki?
Fogd a csajt és válassz valami becsületes szakmát
-Móricka
Szia! Én már nem vagyok középiskolás, szóval én merek tegezni :) (Egyébként is ki nem állom a magázódást)
Középiskolában nagyon nagyon sok lány bele van zúgva az egyik tanárába, tényleg rengeteg. Ezek múló tini dolgok, nem kell vele foglalkoznod. Mivel írtad is, hogy semmit nem akarsz tőle, ezért a legjobb ha tudomásul sem veszed, hogy mit akar. Mintha nem vörösödne, nem csinálna semmit, kezeld úgy, mint a többit. Úgyse kell neked, akkor nem mindegy mit gondol? Te tanítod, végzed a munkád, az ő baja, ami történik. Hidd el, el fogja felejteni :)
Megkérdezhetem mit tanítasz?
Nem tudom hány éves tanítványaid vannak, de ha középiskolában, akkor valószínű pont ezért vannak úgy oda. Nem tudom a tini lányokra miért gyakorol hatást az, ha egy férfi beszél nekik a ciklusról, de általában testnevelés, biológia idegen nyelv szakos tanárokba vannak belezúgva, fel nem tudom fogni miért.
Ennek ellenére szó mi szó, semmit nem tudnak általában a fogamzásgátlásról és alap anatómiai ismeretek hiányoznak, de ez az ő hibájuk, csak én nagyon érzékeny vagyok erre a témára, mert eüs vagyok és ezáltal egészségfejlesztést is tanulok meg az a rengeteg statisztikai adat, ami kimutatja mennyire nem érdekli őket a felelősség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!