Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi érdekférfi?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem... már nem az elsővel futok össze, aki kedves, meg bókol, míg úgy látja, hogy valami haszna származhat belőle és mikor őszintén (de nem bunkók) megmondom neki, hogy nem akarok semmit tőle és nem akarok játszadozni, meg szemétkedni vele, akkor ler.i.b.a.n.coz, meg egyéb felháborító dolgokat ír, pedig előtte sem húztam az agyát semmivel.2015. jún. 3. 10:36
2/27 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem értem, miért nem elég megírni, hogy oké, akkor hagyjuk a dolgot, miért kell szidni, meg mindennek nevezni? Mire jó?
2015. jún. 3. 10:38
3/27 anonim válasza:
Miért van ennyi érdek nő? elvárják a nagy dolgokat bezzeg ő egy kenyeret nem tud megkenni
4/27 anonim válasza:
Rosszul dolgozza fel az elutasítást :D
5/27 anonim válasza:
Mert büszkék a "férfiúi becsületükre". De a slussz poén az, hogy aki ilyet csinál, az nem férfi. Ezért inkább kisfiús dacnak nevezném.
6/27 anonim válasza:
Nem mindenki tudja kellőképpen fogadni az elutasítást, visszautasítást és ha már szóba elegyedsz egy pasival esetleg pozitív dolgot mondasz rá abból már azt hiszi van esélye , sokat képzel az egészbe....te meg amikor már letöröd a szarvát h pedig ez nem így van akkor előjön a durcis kisgyerek és csúnyákat vágnak a fejedhez he neked is rosszul essen....ilyen egyszerű nem mindenki tudja méltósággal, emelt fővel viselni a kudarcot , ne foglalkozz velük :)
7/27 anonim válasza:
talán kedvesebben is meglehetne mondani neki
8/27 anonim válasza:
Van egy ilyen kis társadalmi nyomás, hogy akit elutasítanak, meg nem dug meg egy nőt, az nem férfi.
És ő túlságosan bedőlt ennek, és mérges lett, amikor kiderült, hogy nem akarsz tőle semmit.
9/27 anonim válasza:
Ez a pappka nagyon szánalmas, minden kérdéshez odaböfögni az abszolút nem releváns nőgyűlölő maszlagát. Ne válaszolj, nem kell a vita, de marhára unalmas.
10/27 anonim válasza:
Ezt már én is sokszor tapasztaltam. Teljesen normális hangnemben megmondtam, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék tőle semmit és rosszabb voltam az öreg ördögnél is. :) Tipikus.
Nagyon sokan hajlamosak valamit belelátni a semmibe. Ha kedves vagy velük, de visszautasítod őket, akkor szerintük húztad az agyukat. Ha alapból rideg vagy velük, akkor meg bunkó vagy, mert kedvesebben is meg lehetett volna mondani.
Emberi vonás ez, én nem is általánosítanék kizárólag férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!