Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi érdekférfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi érdekférfi?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem... már nem az elsővel futok össze, aki kedves, meg bókol, míg úgy látja, hogy valami haszna származhat belőle és mikor őszintén (de nem bunkók) megmondom neki, hogy nem akarok semmit tőle és nem akarok játszadozni, meg szemétkedni vele, akkor ler.i.b.a.n.coz, meg egyéb felháborító dolgokat ír, pedig előtte sem húztam az agyát semmivel.
2015. jún. 3. 10:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
10%

Bizony-bizony, a női tolerancia! Aki nem fúj veletek egy követ néhány kommentben, az már egy tapló szаrházi. :(

"Ahogy látod", én is az vagyok, és még el sem kellett hozzá utasíts, hogy lerіbancozhassalak. :)

2015. jún. 3. 11:53
 22/27 anonim ***** válasza:
96%

visszautasításokból fakadó frusztráltság miatti tahóság, le összetört szívű jófiú, le szemét nők

"esélyt se adnak" -> nem tetszel nekik, és azt várod, hogy szánalomból adjanak egy esélyt, hogy meggyőzd őket, hogy de, igenis vonzódnak hozzád, csak még nem tudják

2015. jún. 3. 11:56
 23/27 A kérdező kommentje:
21.: nem fogok veszekedni veled (vitatkozni úgy látom, az érzelmi elvakultságod miatt képtelen vagy). Nincs kedvem fröcsögni. Leriba.ncozhatsz, ha gondolod, te sem vagy jobb, mint a többi ilyen, de ezzel csak magadat igazolod, nem engem sértesz meg.
2015. jún. 3. 12:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Vegyetek már visszább a ribanszozással, még alig múlt dél :)

Kérdező, nincs abban semmi, ha egy csajnak nem jön be egy pasi, vagy fordítva. Tojni köll rá, gyors szia, aztán menni a következőre.

Szerintem tiszta sor már az elején közölni, ha nem bejövős a másik. Aki meg komplexusos kis g**i, azt le köll tiltani a francba.

2015. jún. 3. 12:19
 25/27 anonim ***** válasza:
7%
Nekem teljesen mindegy, mit gondolsz rólam. Csupán leírtam, hogy a taplók miatt írtad ki a kérdésedet, s ezek szerint még ha nem is tudatosan, de csak piszkálják a csőrikédet a bunkó kandúrok megnyilvánulásai. Engem például baromira nem érdekelnek a bunkó, primitív, suttyó nők, nem is írok ki róluk kérdést soha. De ugyanezt elmondhatom például a fociról, vagy a homokosokról. No de legyek emiatt tapló, te meg tipikus nő létedre sértődj be a semmin. :D
2015. jún. 3. 12:30
 26/27 A kérdező kommentje:
25.: nem hiszem, hogy probléma, ha az ember próbál másokat megérteni. De hát mindenki magából indul ki. Nem sértődtem meg "tipikus női létemre", de szerintem te is tisztában vagy azzal, hogy tapló vagy, ha leribanszozol másokat. Ki kell ábrándítsalak, veszekedni nem fogok veled ilyen butaságon. Mással vezesd le inkább az energiáidat.
2015. jún. 3. 12:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta: ilyen az emberi természet.

Ne legyél férfigyűlölő!

Én is elég sok sz*rt kaptam már a nőktől. De vagyok annyira intelligens, hogy az emberi természetnek tudom be. Nem a nőket hibáztatom érte.

2015. jún. 3. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!