Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szepnek tartod magad?

Figyelt kérdés

En abszolut nem tudom magamrol eldonteni hogy milyen kategoriaba tartozom a lanyok szemeben es ezert eleg fura az onertekelesem is. Nehany lany jokepunek tart a tobbseg azonban szerintem nem...

Ti hogy soroljatok be magatokat? Mert igy nem igazan van valos onkepem magamrol!

Kepet nem kuldok mert tul jol nezek ki es fizetni kell erte...

2015. jún. 1. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: pl?
2015. jún. 2. 00:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Hosszu a lista. Epp eleg, ha en tudom magamrol milyen is vagyok, nem hianyzik, hogy meg itt be is oltsanak.
2015. jún. 2. 01:07
 23/24 anonim ***** válasza:

#22:

Nem akarom mondani, de lehet, hogy sehol se vagy a rossz tulajdonságaiddal.

Egy rakás gázabb ember éldegél itt...

2015. jún. 2. 02:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Szépnek tartom magam,örülök hogy ezzel az arccal jöttem eme világra.Pár plusz kiló most van rajtam,de nem sok vizet zavar.
2015. jún. 2. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!