Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szepnek tartod magad?

Figyelt kérdés

En abszolut nem tudom magamrol eldonteni hogy milyen kategoriaba tartozom a lanyok szemeben es ezert eleg fura az onertekelesem is. Nehany lany jokepunek tart a tobbseg azonban szerintem nem...

Ti hogy soroljatok be magatokat? Mert igy nem igazan van valos onkepem magamrol!

Kepet nem kuldok mert tul jol nezek ki es fizetni kell erte...

2015. jún. 1. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha pasi lennék, buknék magamra :D Viccet félretéve, rengeteg bokot kaptam mar fiuktol-lanyoktol, de en nem szalltam el sose. Ugy gondolom, hogy nem vagyok kiemelkedö gyönyörüseg, de messze nem vagyok csunya sem. Vannak napok amikor tükörbe nezek es azt mondom waoo, ez igen anyukam, kiraly csaj vagy...neha meg azt, hogy atya ur isten, megkimelem ma az utca nepet, hogy ne lasson ilyen elvetemült fejet... :)
2015. jún. 1. 22:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, bár az úgy mókás, hogy lány létemre más még nem igazán mondta ezt nekem anyukámon kívül. :) De a hit az megvan, az a lényeg, szerintem az átlaghoz képest szép vagyok meg csinos. Amúgy meggyőződésem, hogy ha szexibb ruhákba járnék, többen mondanák, hogy szép vagyok, de nem akarom, hogy a ruhát dicsérjék rajtam. :S
2015. jún. 1. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem akarod, hogy a ruhát dicsérjék rajtad.. Hát mit dicsérjenek?

Egy nő megjelenésén sokat segíthet a frizura, némi smink, csinos ruhák. És ez miért baj?

Akkor ennyi erővel vegyél fel egy krumplis zsákot. :)

Ha egy krumplis zsákban flangálnék, akkor biztos nem dicsérnének meg, hogy jajj de szép és csinos vagyok.. Mitől lennék az? Tönkreteszem a megjelenésemet egy borzasztó öltözettel.

Arról nem is beszélve, hogy magamnak is tetszeni szeretnék, ezért öltözök csinosan.

2015. jún. 1. 23:04
 14/24 anonim ***** válasza:
#12: nem feltétlenül kell szexi ruhákban járnod, lehet, hogy pont a belsőd fogna meg.
2015. jún. 1. 23:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem szexi ruhákról beszélek, hanem csinosról. Ezalatt nem minden megmutató ruhát és platformos magassarkút kell érteni..

És persze, a belsőm fog meg, de elsőre mindenki a külsődet veszi észre.

2015. jún. 1. 23:08
 16/24 anonim ***** válasza:
13-as: na ja, nyilván nem járok krumpliszsákba, csak az átlagosnál kevesebbet foglalkozom a ruházkodással. Hát nem tudom, ha már dicsérnek, én jobban örülök, ha az alakomért vagy a mosolyomért teszik, mintha a ruhámért tennék... Bár abban igazad van, hogy egy szép ruha dob az ember önbizalmán. :)
2015. jún. 1. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
#15: ha igényes vagy magadra, akkor nálam már nyert ügyed van, nem kell kifejezetten "szexinek" lenned.
2015. jún. 1. 23:13
 18/24 anonim ***** válasza:

Mondtam..nem a ruhát dicsérik, hanem a megjelenésedet. Ez lehet a hajad, a ruhád, vagy az hogy sugárzol, mosolyogsz, mert jól érzed magad a bőrödben.

Én egy csinos öltözékben mindig jobban érzem magam. :) De én sem töltök órákat a tükör előtt, meg nem filózok sokat az aznapi szetten. :)

2015. jún. 1. 23:19
 19/24 anonim ***** válasza:
#18: nagyjából ezt értettem igényesség alatt.
2015. jún. 1. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Nalam ez pont forditva van. A kulsommel nincs bajom, masok szerint szep is vagyok, de ami a belsomet illeti...hat azzal nagyon nem vagyok vele megelegedve. Rengeteg rossz belso tulajdonsagom van, ami a kuslo szepsegemet elnyomja.

Hat ez van ...:/

2015. jún. 2. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!