Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek hogy esne ez, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne ez, hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Napok óta az a mondat jár a fejemben amit egy beszélgetés alkalmán a párom kimondott. (várandós vagyok)

"El tudtam engedni a szüleimet, elengedtem a testvéreimet, azt hiszem téged is el tudnálak.. és nem tudom azt mondani hogy a fiamat nem írnám ki az életemből ha szétmennénk, és ő veled maradna"

(A párom intézetis de családhoz került később érthető hogy a szüleit nem tekinti azoknak, az már kevésbé hogy a szintén intézetis testvéreivel nem tart kapcsolatot.)

2015. jún. 1. 20:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A párterápián már gondolkoztam, azért nem vágtam még bele, mert egyrészt amikor terhes lettem ő gondolt rá, de elmaradt, azért szerette volna mert tényleg nagyon megijesztett az egész helyzet.

Most amikor felhoztam azt mondta ha szükségesnek tartom akkor felőle legyen, tehát nem szívesen vagy inkább csak érdektelenül jönne, és nem tudom mennyire probléma ha ilyen passzívan áll hozzá..

2015. jún. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!