Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható az ha a barátnőm megpofoztam a lenti helyzetben?
Figyelt kérdés
Fontos vizsgám volt, és ő folyamatosan idegesített, és nem hagyott a napokban tanulni, azért mikor elkezdett hisztizni, hogy neki milyen rossz, hogy nem foglalkozok vele, adtam neki dühömben egy pofont. (Nekem olyan nagyon jó, hogy napi 24 órából 14 et tanulással töltök) A pofon óta nem áll velem szóba.2015. máj. 31. 22:51
21/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem fogadható el!Milyen ember vagy te?!
Ha ott lettem volna úgy pofán b*sztalak volna hogy az állkapcsod szedegetted volna!!
Én a kezem törtem el az helyett hogy megüssek egy lányt.Te meg megütöd...
Elhiszem hogy sokat tanulsz de vele is kell foglalkoznod!
Vagy akkor minek neked barátnő?!
Felháborító!
Nagyon nagy paraszt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!