Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható az ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható az ha a barátnőm megpofoztam a lenti helyzetben?

Figyelt kérdés
Fontos vizsgám volt, és ő folyamatosan idegesített, és nem hagyott a napokban tanulni, azért mikor elkezdett hisztizni, hogy neki milyen rossz, hogy nem foglalkozok vele, adtam neki dühömben egy pofont. (Nekem olyan nagyon jó, hogy napi 24 órából 14 et tanulással töltök) A pofon óta nem áll velem szóba.
2015. máj. 31. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem elfogadható.
2015. máj. 31. 23:32
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

te már itt kérdeztél a napokban ..hogy a barátnőd nem hagy tanulni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Nem, nem fogadható el.

1. számú szabály hogy nőt nem ütünk meg.

Hiába tanulsz akkor is egy kezeslábas bunkó vagy. Ez a tetted és az hogy ezek után még jösz és kiírod a kérdésed is a bizonyíték. Gratulálok!

Ha komolyabbat akar verd legalább annyira hogy látlelettel fel tudjon jelenteni.

A rendőrségen is lebegtesd hogy bizony te fontos szakra jársz....

2015. máj. 31. 23:42
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

+ kifelejtettem:

Az hogy valaki hisztizik nem ok arra hogy kezet emelj rá.

Te lenézed a lányt, minden szavadból ez sugárzik. Alapból is lenézed a női nemet ez az érzésem. Ilyen kis egoista elkényesztetett anyuci pici fia vagy BMW-vel,akinek a diploma a mindene és mindenki mást eltiporsz a célod érdekében.

Remélem, te majd az élettől kapsz igazi pofonokat.

2015. máj. 31. 23:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igent mondanék, ha a nálad 50 kilóval erősebb faszikat is így kezelnéd le, ha idegesítenek.
2015. máj. 31. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem. Szerintem max akkor elfogadható ha a nő kezd pofozkodni és nem áll le, kihasználva, hogy elvileg úgyse kapja vissza.

Ezt nagyon nem így kellett volna megoldani.

2015. máj. 31. 23:55
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

"1. számú szabály hogy nőt nem ütünk meg. "

Miért??? A nők üthetik a férfiakat? Nyilvánosan, utcán, tv-ben???

Nincs valami baj ezzel???

2015. jún. 1. 00:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg egy primitív alak vagy. Nem azért mert buta lennél, vagy mert dühös leszel a barátnődre, hanem mert nem tudod kontrollálni ha előtör belőled az ősember.

Hogy elfogadható-e? Én nem tenném, de ha visszamegy hozzád ezután, úgy látszik számára elfogadható, és hogy őszinte legyek számomra is. Csak magam körül nem akarok ilyen embereket.

2015. jún. 1. 00:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Alon Gratch pszicháter írta a könyvében, hogy volt egy tucat férfi kliense, akik megölték a feleségüket. Mikor megkérdezte őket, miért ölték meg a feleségüket, azt felelték, hogy nem bírták elviselni őket. Újabb kérdés: miért nem hagyták el akkor? Erre a férfiak értetlenül a levegőbe merengtek, és kis idő múlva azt felelték: ez nem is jutott eszükbe.

Ennyit tudok a témához hozzászólni.

2015. jún. 1. 01:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elfogadható. Egy utolsó paraszt vagy.
2015. jún. 1. 08:06
 20/21 anonim ***** válasza:
inkább meg kellett volna dugnod, de úgy, hogy aztán meg se tudjon szólalni! :D
2015. jún. 1. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!