Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható az ha a barátnőm megpofoztam a lenti helyzetben?
te már itt kérdeztél a napokban ..hogy a barátnőd nem hagy tanulni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Nem, nem fogadható el.
1. számú szabály hogy nőt nem ütünk meg.
Hiába tanulsz akkor is egy kezeslábas bunkó vagy. Ez a tetted és az hogy ezek után még jösz és kiírod a kérdésed is a bizonyíték. Gratulálok!
Ha komolyabbat akar verd legalább annyira hogy látlelettel fel tudjon jelenteni.
A rendőrségen is lebegtesd hogy bizony te fontos szakra jársz....
+ kifelejtettem:
Az hogy valaki hisztizik nem ok arra hogy kezet emelj rá.
Te lenézed a lányt, minden szavadból ez sugárzik. Alapból is lenézed a női nemet ez az érzésem. Ilyen kis egoista elkényesztetett anyuci pici fia vagy BMW-vel,akinek a diploma a mindene és mindenki mást eltiporsz a célod érdekében.
Remélem, te majd az élettől kapsz igazi pofonokat.
Nem. Szerintem max akkor elfogadható ha a nő kezd pofozkodni és nem áll le, kihasználva, hogy elvileg úgyse kapja vissza.
Ezt nagyon nem így kellett volna megoldani.
"1. számú szabály hogy nőt nem ütünk meg. "
Miért??? A nők üthetik a férfiakat? Nyilvánosan, utcán, tv-ben???
Nincs valami baj ezzel???
Szerintem meg egy primitív alak vagy. Nem azért mert buta lennél, vagy mert dühös leszel a barátnődre, hanem mert nem tudod kontrollálni ha előtör belőled az ősember.
Hogy elfogadható-e? Én nem tenném, de ha visszamegy hozzád ezután, úgy látszik számára elfogadható, és hogy őszinte legyek számomra is. Csak magam körül nem akarok ilyen embereket.
Alon Gratch pszicháter írta a könyvében, hogy volt egy tucat férfi kliense, akik megölték a feleségüket. Mikor megkérdezte őket, miért ölték meg a feleségüket, azt felelték, hogy nem bírták elviselni őket. Újabb kérdés: miért nem hagyták el akkor? Erre a férfiak értetlenül a levegőbe merengtek, és kis idő múlva azt felelték: ez nem is jutott eszükbe.
Ennyit tudok a témához hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!