Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elfogadható, ha egy 17 éves lány néha együtt, összebújva alszik a 19 éves bátyjával?
Szerintem ez már nem normális.
Amiket linkeltél képeket már nem igen fér bele egy testvéri kapcsolatba,számomra legalábbis.
Így a szerelmes párok szoktak aludni,összebújni vagy legalábbis akik erős vonzalmat éreznek egymás iránt főként szexuális töltetűt.
Vonzalmakat táplálsz a testvéred iránt?
Halottam már ilyenről..meg unoka tesó viszonyról
Bár szerintem ez fúl gáz..
Mindenképp furcsa.
Szerintem (mifelénk legalábbis) nem elfogadott dolog. Én pl sosem aludnék így egyik testvéremmel sem.
Fiatal korban bőven efogadott... Igazából onnantól kezd furcsává válni mikor már beindul a nemi érés...
De ez csak az én véleményem.
A bátyám 10 évvel idősebb nálam, ami azt jeleni, hogy amikor én leszoktam az éjszakai ágybahugyozásról, ő már nagyban csajozott.
Pont ezért, én mindig az a kislány leszek neki, aki a térdemre ragasztja a micimackós sebtapaszt, mikor elesek a triciklivel. Most 24 vagyok, ő 34. Volt egy olyan időszak az életünkben késő kamaszkoromban, hogy vele laktam családi gondok miatt. Aki bármilyen korban, két testvér összebújásában a szexualitást látja, az beteg ember szerintem. A mai napig simán aludnék mellette, ha úgy hozza a szükség, és úgyanúgy beleülök az ölébe, mint tíz éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!