Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha kiderülne a pasidról, hogy már fizetett a szexért?
Dühös lennél?
Hogy tekintenek a nők erre?
Arra a férfire akinek nincs senkije és időnként eljár vagy kipróbálta és arra aki már kapcsolatban él és fizetett a szexért?
Ja igen,nem rendszerességről beszélek hanem néhány alkalomról.
Mondjuk évekre elosztva. Esetleg az élete egy rövid szakaszában többször.
Olyan rossz az ilyen emberek személyisége? Milyen? Én nem tudom.
Szerintem sokan ismerünk olyan férfit aki,járt vagy időnként most is jár csak nem tudjuk róla miközben pozitív véleményünk van róla.
Nekem ebben az egész eddigi okfejtésben csak annyi a furcsa, hogy mindenki úgy áll hozzá, mintha a prosti az egy élettelen tárgy lenne, akinek semmi beleszólása a dolgokba.
De szerintem a legtöbb prosti önszántából csinálja az egészet, és csak annyit vállal, ami neki is belefér, na meg hazaküldhet olyan "klienst", aki nagyon nem tetszik neki. Innentől kezdve a képlet pontosan ugyanaz, mintha egyéjszakás kalandja lenne a pasinak, csak annyi, hogy előre megbeszélt áron kapja, és nem kell "felesleges" köröket futnia italmeghívásokkal és udvarlás mímelésével.
És ugyanúgy, ahogy egyéjszakás kalandban a nő is csak ennyit akar, a prosti is ugyanennyit akar, csak ő nem orgazmust hanem pénzt vár a szextől (nagyobb eséllyel meg is kapja).
És ezért furcsa számomra, hogy ennyi sok nő (én is az vagyok) azonnal kidobná a párját ezért, holott az egyéjszakás kalandokat (ami bizonnyal a legtöbb férfinak volt) lazán tolerálják. Ugyanúgy el lehet kapni betegséget kalandból is, egy igényes prosti nagyobb valószínűséggel ellenőrizteti magát, és kisebb eséllyel vállalja óvszer nélkül, tehát szinte még biztonságosabb is, mint egy random ribi a diszkóból.
Szóval döbbenetes, mennyire viszolyog ettől majdnem minden nő :) Legalábbis számomra.
Talán 11es vagyok? Engem nem zavarna, ha kiderülne, hogy a párom prostinál volt. Kicsit úgy tekintek a dologra, mintha lenne jogsim és autóm, de ennek ellenére hívok egy taxit, mikor részeg vagyok. Az zavarna, ha a kapcsolatunk során menne prostizni. De ugyanígy vagyok korábbi kapcsolatban történt megcsalásokkal is. Bizonyára volt rá oka akkor, ha most nem adok rá okot, akkor miért tenné? Szerintem az ember hibázhat, és utána ezzel szembesülhet, és igenis változhat. Nem értek egyet az egyik válaszolóval, hogy felnőttkorban már nem változik a személyiség- az folyamatosan változik, attól függően, hogy milyen hatások érnek minket és ezekre hogyan reagálunk. Döntéseket hozunk, azokat átértékeljük, majd ismét döntéseket hozunk. És ezek beépülnek a világnézetünkbe, a személyiségünkbe. A szellemi fejlődés nem áll meg 30 éves korodnál, szomorú világ lenne akkor. És ha valaki egyszer elmegy prostihoz, mikor évekig nem volt senkije, és amúgy nem akar kihasználni senkit, majd rájön, hogy ez nem az ő világa, ezért elítélni valakit szerintem finoman szólva "faxság".
De ez a véleményem, ahogy látom, nőként nagyon egyedül vagyok ezzel :D
49
Miért akadna ki a mérleg nyelve és miért éreznéd úgy, hogy kihasználtak?
Van egy férfi akit szeretsz. Ha kiderül róla, hogy 3-5-9! éve volt egy 8 hónapos időszak az életében amikor havi egyszer (1) elment egy hivatásos az mit változtat a jelenlegi személyiségén?
Azt írtad, hogy fontos a múlta mert az határozza meg, hogy most milyen ember.
Ezek szerint ha szereted akkor az a pár alkalom vagy nem változtatott rajta vagy ennek hatására is alakult a személyiség úgy, hogy te most őt tudd szeretni.
Érted mire gondolok?
Ha így közelítjük meg akkor lehet, hogy az a pár alaklom nélkül most más ember lenne és nem is tartanád vonzónak.
50 -Nekem az egészben az nem tetszik, hogy a két nem más elítélés alá esik.
A világ sajnos ilyen. Sokat javult a helyzet, de szerintem még egy darabig marad ez a különbségtétel.
Nem szólnék rá semmit, mert rohadtul nem az fogja meghatározni a vele való kapcsolatomat, hogy X évvel a megismerkedésünk előtt kivel csinálta. Prostihoz menni nem egyenlő a nők tárgyként kezelésével, az illető nem áltat, nem csap be, nem erőszakol meg senkit, hanem előre megállapodik a hölggyel (aki szabad akaratából bólint rá az üzletre). Nem látom be, mitől lenne nagyobb dicsőség a dizsiben levarrni egy tajtrészeg csajt, akinek szintén mindegy már minden. Gondolom, lassan a maszturbáció is gáz lesz, hiszen az a legkézenfekvőbb módja a kielégülésnek, és nem kell hozzá lenyűgözni semmiféle nőcskét, bármikor hozzáférhet az ember.
Igen, lány vagyok, úgy írom mindezt. A #62-es hozzászólással maximálisan egyetértek.
Nekem nincs pasim, de nem zavarva. Nem tudom miért, de nem akadnék, amennyiben szingli volt,amikor igénybe vette.
Van egy srác, akivel ismerkedek és tudom, hogy már volt. Mégse hagytam ott csak ezért. (Másért sem)
Ez egy szolgáltatás,amit igénybe vett, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!