Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha kiderülne a pasidról, hogy már fizetett a szexért?
Dühös lennél?
Hogy tekintenek a nők erre?
Arra a férfire akinek nincs senkije és időnként eljár vagy kipróbálta és arra aki már kapcsolatban él és fizetett a szexért?
28: én sokáig nem tudtam elképzelni, hogy prostihoz menjek. Aztán sokat járkáltam prostikhoz. Most pedig megint régóta nem járok. Volt olyan kapcsolatom amikor minden kísértésnek ellenálltam. Volt olyan amikor csaltam. Akkor most mi van?
Irigylem a fekete-fehér világképed.
31-es, az élet nem egy logikai játék... egy szép fiatal nő mi a tökért fizetne a szexért?
Neki más a szakmája.
Az jobban megviselt, hogy az előző pasija milyen otromba, durva módon kezelte (még most is érződik a viselkedésén).
Úgy alakult, hogy mi ketten szerettük meg egymást, most - és ebben benne van minden ilyen meg olyan fordulat hatása, ami azelőtt történt velünk.
Előre tisztázzuk, hogy nő vagyok, és nekem se tetszik a nők tárgyiasítása, viszont olyanokat leírni, hogyha valaki elmegy prostihoz az nem férfi, hát meredek. Több ismerősöm van, akiről tudom, hogy volt már prostituáltnál, pl kiment az egyik Németországba egy kis iparvárosba fizikai munkásnak, ergo minden munkatársa férfi volt és 4en laktak egy szobában a munkásszállón. Ja, és nem beszélte a nyelvet úgyhogy esélye se volt felcsípnie egy anyanyelvi nőt, magyarok meg egyáltalán nem voltak, aztán elment egy prostihoz. Na bumm, úgy vagyok vele, hogy évekig kint élt mindenféle csajozási lehetőség nélkül, még a maszturbációt se oldhatták meg olyan könnyen, hogy olyan sokan voltak egy szobában. Most nekem attól az az ember nem lett kevésbé férfi.
Amúgy meg az a véleményem, hogyha nem csal meg senkit, nem fertőz össze senkit akkor mi van? Csak nem kell nekem megmondani...:D Miben jobb az, hogy sokan csajok hadát szédítgetik társkeresőn, hogy ők bizony komoly kapcsolatot akarnak, aztán 2 menet után kiderül, hogy mégse. Itt mindenki azt kapja, amit vár.
Mondjuk az első szex prostival szerintem is rizikós, mert nem tudom milyen hatással lehet az illető pszichoszexuális fejlődésére, mennyire becsüli meg utána majd a nőket.
37-es, jól hangzik- de hát én pl még senkinek nem meséltem el, hogy kamaszkorunkban egy szilvás kertben hernyófutó versenyt rendeztünk... gyufa volt a megengedett dopping... gáz, tényleg.
Akkor szóba se állsz már velem.
Azonkívül volt olyan kapcsolatom, hol minden számottevő érzelem nélkül szexeltem egy elvált asszonnyal - ez miért nagyobb gáz, mint a prosti?
"Azonkívül volt olyan kapcsolatom, hol minden számottevő érzelem nélkül szexeltem egy elvált asszonnyal - ez miért nagyobb gáz, mint a prosti?"
Ez nem nagyobb gáz. Semmi problémát nem látok benne. Még csak nem is volt foglalt a nő. Amit kaptál, azt nyújtottad is, nem csak felhasználtad a nőt. Különben otthagyott volna a fenébe, nem? Kölcsönös volt a dolog, nem pedig megvettél magadnak valakit egyszeri használatra, nem a pénzedért volt veled.. Semmi problémát nem látok a kölcsönösségen alapuló alkalmi vagy tartós szexkapcsolatokban. (Jó, olyan nővel nem nagy érdem, aki minden nap más ágyában fekszik, de legalább nem fizetsz érte.)
Másrészt csak azért nem kerültél még bajba a hernyófuttató versennyel, mert nem találkoztál olyan nővel, aki ezt elítélte volna, mint az állatkínzás egy brutális formáját. Akinek ez számít, az meg is kérdezné már az elején, hogy vannak-e ilyen sötét foltjai a múltadnak..
29 -es, ügyes vagy.... :D
Most tűnik csak fel, hogy belecsempészted a "rendszeresen" szócskát... hát az egy más dolog.
Ha kérdésed van embertársainkhoz, írják ki új kérést, ne egy másikat kezdjél csavargatni.
(menjél újságírónak, ha még nem vagy az!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!