Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha kiderülne a pasidról, hogy már fizetett a szexért?
Dühös lennél?
Hogy tekintenek a nők erre?
Arra a férfire akinek nincs senkije és időnként eljár vagy kipróbálta és arra aki már kapcsolatban él és fizetett a szexért?
nem arrol van szo hogy valaki eladta a testet, hanem hogy igenybe vett olyat aki eladja neki.
en nem itelnem el ha megtudtam hogy volt mar himprostinal, es kikerdeznem miert csinalta milyen volt, mikor stb. leanybucsukon biztos gyakori eset.
50-es, természetesen más megítélés alá esik.
Ennek egyik oka az, hogy az egyik nem estében ez létező jelenség, a másik esetében meg nem, avagy igen marginálisan.
Fent volt arról szó, hogy a világ nem egy logikai játék, fel lehet tenni minden kérdést, ha Mari néninek t_le volna mi volna???
48 (?) - persze, hogy nem győzzük meg egymást, engem a szomszéd jehovista mami se tudott- pedig ő rajta volt az ügyön.
De te azért vigyáz csak, korábban egészen más dolgokat írtál, most azt:
"Engem nem hat meg, hogy régen is voltak prostik."
korábban ezt írtad:
Az, hogy valaki mennyire tartja a szexuális szolgáltatást anyagiasítható dolognak, egyéni nézőpont kérdése.
Nem egyéni nézőpont ez, egy régi és nagy iparág, - miért volna az érdekes, hogy téged mennyire érdekel ez, vagy az autóipar?
Attól még van mind a kettő.
"A párodról (és más emberekről) kialakult képedet is a múltbéli tapasztalataidra alapozod."
Szóval azt mondod, hogy a másik ember megítélést a TE SAJÁT tapasztalataidra alapozod...
korábban meg kicsit mást írtál:
"Hogy hogyan határozzák meg a jelenlegi éned a múltbéli tetteid? Ez ugye csak költői kérdés? Az az alapja mindennek." - tehát az ő saját múltbeli tetteinek részeltes ismerete nélkül nem tudsz véleményt formálni egy emberről - ezt vitattam.
Amit válaszként írtál , egy remélhetőleg abszurd felvetésre:
"47-es, ha kiderülne ilyesmi, akkor nagyon bajban lennék."
- sem áll összhangban a korábban írt gondolataiddal.
Nem volnál bajban, csendesen és határozottak közölnéd vele, hogy neked nem fér bele az értékrendebe olyan ember akinek ez belefért valaha is: csomagoljon, és húzzon a rákba. Semmi dilemma nincs, mi volna a baj?
#42:
"41-es: Álszent dolog? Miért? Minden emberi kapcsolat befektetést igényel"
De hát a prostituálttal nem emberi kapcsolatot teremtünk, egy óra alatt megold bizonyos fizikai problémákat, amik a férfit egy idő után... terhelnek.
Hogy mit szóltam? Hatalmas csalódás volt, de próbáltam eleinte túltenni magam a dolgon, elfogadni.
Aztán kiderültek egyéb dolgok is, és lapátra tettem. Így utólag úgy gondolom, hogy akkor dobni kellett volna, amikor ez kiderült.
Nem gondolom, hogy egésze más dolgokat írnok, mivel a gondolataim ugyanazok. Max plusz infókat csepegtetek hozzá.
Nem kell, hogy bárkit érdekeljen, engem mennyire izgat ez az iparág. Ameddig van kereslet, addig nyilván lesz kínálat, de én nem vagyok a piac szereplője, és ugyanezt várom el a páromtól is. A kérdés szubjektív véleményt kért, én azt adtam.
Az az érzésem, te már csak a kákán keresed a csomót.:) Természetesen egy embert az alapján ítélsz meg, amit vele kapcsolatban tapasztalsz, és ahogyan egyre jobban megismered, úgy finomul a róla alkotott képed. Talán nem így van?
Amit válaszként írtál , egy remélhetőleg abszurd felvetésre:... (...)
Nem, nincs igazad. Én ugyanis azt fejtegettem, milyen óvatosan ügyelek rá, hogy ne kerüljek párkapcsolatba olyan emberrel, aki számomra tolerálhatatlan dolgokat tett a múltban. Pontosan azért kerítek sort erre az ismerkedés elején, hogy ne bonyolódjak bele ilyen alakba. Mert hát léteznek érzelmek, ugyebár. Azért próbálom már előre kivédeni a bajt, mert utólag nehezebb kezelni. Egy ilyen hazugság kiábrándító lenne, és valószínűleg felőrölné a kapcsolatot. Ha egy emberben meginog a bizalmad, az első felindulás után először próbálod feldolgozni, megoldani, főleg ha jó kapcsolatról van szó, és ha nem megy, csak akkor szakítasz, nem? Ahol az ember érzelmileg érintett, már nem úgy működik a következetesség. Sosem állítottam, hogy gép vagyok, az egész "szűrésnek" az a lényege, hogy megóvjam magam a csalódástól. Ezért kell alaposan választani.
Leírod ezt az óvatos párkereső algoritmusodat (ha ennyire letisztult már, akkor nyilván sokadjára csinálod) tehát lehet benne tévedés.
Erre kérdezett a 47-es, hogy abban az abszurd és nehezen elképzelhető helyzetben...ha?
Most azt írod:
"az első felindulás után először próbálod feldolgozni, megoldani, főleg ha jó kapcsolatról van szó,"
a 42-be meg azt írtad:
"Hogy hogyan határozzák meg a jelenlegi éned a múltbéli tetteid? Ez ugye csak költői kérdés? Az az alapja mindennek. Ami egykor belefért az értékrendedbe, azt sosem fogod elítélni"
Tehát ebben az elképzelt esetben nincs mit megfontolnod, mert a férjed alapvetően k_rvázós, hiszen ha valaha is belefért az értékrendjébe, hogy megtegye, akkor az ma is olyan.
Tehát nincs min töprengeni, feldolgozni: lapát.
Ez két egymásnak ellentmondó dolog, - nem csöpögtetés, - maszatolás inkább.
Én tisztelem a gondolati tisztaságot, csak valahogy azt látom, ahogy öregszem, hogy az embert tekintve fölöttébb leheleten a tökéletes, és konzekvens racionalitás viselkedés. Én ezt elfogadom, avval együtt, hogy ebből fakadóan követek el hibákat, és mások hibáit is igyekszem lazán kezelni.
Nincs jobb ötletem, ezt tanácsolom neked is, nagy tisztelettel.
Én is kinőttem már a tinikorból, és az "óvatos párkereső algoritmusomat" a saját igényeim megismerése alapján fejlesztettem ki, nem kellettek hozzá prostizós exek. (Mindenkinek szüksége lenne hasonlóra.) Nem, szerencsére nem futottam még vele aknára. Tulajdonképpen pont azért nem kell kompromisszumokat kötnöm, mert nem hajkurászom mindenképpen a párkapcsolatokat, amikor nem volt megfelelő partner, boldogan éltem egyedülállóként. Jobb egyedül, mint olyan ember mellett, akit nem tudsz tisztelni.
Elméleti alapon válaszoltam a korábbi "ha kiderülne.." kérdésre, levetítve a jelenlegi kapcsolatomra, amiben ilyesmi nem fordulhat elő. Ha a párom kétszínű és hazug lenne, annak nem egy ilyen égből pottyant eset lenne az első előjele, úgyhogy teljesen valótlan a helyzet. Az első szerelmemet pl. gond nélkül azonnal kidobtam volna érte, mert vele egyébként is voltak problémák, tapasztalatlanul választottam. A többinél már próbáltam okosabb lenni. Nem fogyasztottam el túl sok pasit, hiába a gúnyolódás, de ez nem is tartozik a kérdéshez. Az "algoritmus" nem szorult soha csiszolásra, az első alkalomtól kezdve tökéletesen segít kiszűrni a k*zós pasikat, csak az évek során hozzátettem még egy-két egyéb kritériumot. Továbbra is azt gondolom, kutyából nem lesz szalonna, aki prostihoz jár, az olyan értékrenddel rendelkezik, ami nem vág egybe az enyémmel. Egy párkapcsolat során viszont ez nagyon hamar kiderülne, épp ezért abszurd az a felvetés, hogy a jelenlegi párkapcsolatomban ilyesmi előfordulhat. Sok más igen, de ilyen biztosan nem, úgyhogy nem írhatom le, hogy szakítanék, mert ilyen "alternatív valóság" nem létezik. Mintha azt kérdezném, ha a párod férfi lenne, elhagynád? Nem, nem most változna át, hanem már előtted is az lett volna. Nyilván ebben az esetben nem is jöttél volna vele össze, vagy nagyon korai szakaszban kiderül a turpisság. Ha egy elméleti kapcsolatot boncolgatok, akkor természetesen amit kiderül az értékrendbeli különbség (még csak nem is a prosti), lapát. Egyébként tévedsz abban, hogy mások hibáit nem kezelem lazán. Extrém toleráns vagyok az emberekkel. Egyszerűen csak annyit várok a páromtól, amennyit én is nyújtani tudok neki, és van köztük 1-2 számomra fontos apróság, amiből nem engedek. A többi embernek nem kell ennyire "tökéletesnek" lennie, a szexuális életük pedig végképp nem érdekel. Ezen kívül hihetetlen, hogy azt gondolod, aki nem járt prostinál, az kivételes tökéletességű ember, úgyhogy nagyon magasra tettem a lécet.. pedig elmondásod alapján van annyi tapasztalatod, hogy lásd, mennyiféle egyéb módon követhet el hibákat az ember. Érzem a kötekedő szándékot az írásodban, de akkor sincs igazad abban, hogy az embernek ne ragaszkodhasson néhány fontos kritériumhoz azzal az emberhez kapcsolatban, akivel az életét akarja leélni. Érdekes, hogyha valaki azt mondja, a majdani párja legyen gazdag, mindig akad néhány támogató, aki levezeti, miért is ésszerű dolog ilyen alapon válogatni. Pedig a vagyon nem döntés kérdése, a prosti legalább igen.
37
Köszönöm a válaszod és tiszteletben is tartom,de nekem úgy tűnik kicsit magas lóról beszélsz.
A gőg-ha jól veszem ki- és a megbocsátani nem tudás nem tudom mekkora erény.
Remélem találkozol az igazival,aki hasonlóan méri az embereket és ha véletlenül hibázol vagy kiderül van egy olyan tulajdonságod ami számára nem vonzó akkor ő is úgy ítél meg téged és a kapcsolatot, mint ahogy beszéltél róla.
Gondolom neked sincsenek olyan hibáid amit a partnered nem tud tolerálni.
Mindenesetre abban igazad van,hogy sokkal könnyebb lenne ha mindenki a neki megfelelőt választaná!
Csak senkinek nincs a homlokára írva, hogy: Én vagyok a tökéletes a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!