Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van- sély úgy összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van- sély úgy összejönni bárkivel is, hogy a szüleiddel élsz és valószínűleg ez nemigen fog változni a következő évtized (ek) ben? Ti adnátok esélyt egy ilyen embernek aki így járt?

Figyelt kérdés

Nem kertelek: Magamról beszélek.

Nem úgy néz ki, hogy ez az állapot változni fog a következő jó 5-10 évben.

Hogy miért? Lássuk csak:

- Sajnos nincs 10-15 misim egy saját házat venni.

- A bank nemigen ad hitelt, vagy ha mégis az keményen uzsora lesz. (felveszek 10 millát visszatfiezetek vagy 30-at... És ez csak a lakás utána még élni is kellene a havi törlesztő mellett).

- Az albérlet nagyon értletlen dolog, 40 ezer + rezsi még a rendesebb arcoknál is...

- Ha meg társbérltre mész az még rosszabb, mert akkor el kell viselni valakit, ami még rosszabb mint a saját rokonaid.

Bónusz: Magyar viszonylatokban az "albérlet" meg nagyon sokszor = egy kis lyuk, a dicső Lepra Lajos lakótelepen. Kis ízelítő: náccsálád a szomszídbá, félhalott nyugdíjas a másik oldalon, bogarak időnként, kosz-bűz a lépcsőházban, TV zengés mindennapi ébresztő... Tipikus béna panelproli életérzés... ( kö-HÖM ilyesmik: [link]

Meg értelmét se igen látom. A ház nagy. 2 szobányi távolság anyámtól szóval nemigen hallatszik át semmi, igazából otthon sincs sokat, szóval nem teljsen mindegy? Itt nincsen prosztó szomszédság, anyámat nem nehéz elviselni, elvan a szobájában ahogy én is, néha kerti munka, de a kert is nagy. Fizu felét leadom a maradékból meg azt veszek amit akarok. Főzök magamnak ha úgy van, házimunkákat megcsinálom amit tudok...

Ellenben egy probléma van ezzel: hogy így nemigen van esély kapcsolatot kialakítani... Egy ideig vakíthatok, hogy így meg úgy, de őszintén - nem cserélnék azzal a proli-panel léttel valami lyuk garzonban... Jobb ez így. Egyetlen mínuszpont talán, hogy így valamilyen szinten mindig gyerek maradok itthon hiába a kor... Anyám mindig öreggebb lesz és mindig a gyereke maradok... Tudjátok hogy van ez...

Lehet-e így kapcsolatot kialakítani? Adnátok-e esélyt erre egy ilyen emberenek? Mennyire zavaró ez?

#lakás #szerelem #kapcsolat #csóróság #házikó #úgysincs rá pénzem #panelproli életmód #nyugodt életet jobban szeretem
2015. máj. 28. 21:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
igazad van! de a mai nők elvárásait magyar fizuból nem lehet teljesíteni csak nem tudom ezek melyik álom világban élnek
2015. máj. 28. 22:12
 12/27 anonim ***** válasza:

mai nők...értem,hogy házat nem egyszerű.

nekem esélyes,hogy nem is lesz saját...vagy ki tudja mikor. majd maximum valami kis faluban,ahol jóval olcsóbban is lehet kapni...na max erre látnék némi esélyt. barátom is albérletben van.

2015. máj. 28. 22:18
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

de várj ezt nem értem,miért egy férfinak kell előteremteni a lakást ? vagy ez most mi ?:D

ne csóró nőkkel ismerkedj haver,hanem olyannal aki azért örökölt,hisztin kívül is :D

2015. máj. 28. 22:28
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

amúgy meg proli panelezel de 30 éves anyáddal laksz :D

ez ilyen ellentétes,a kettő egymással,örülnél te szerintem ha lenne bármilyen házad,az meg azért gáz hogy 18 évesek előbbre vannak tőled,még ha panelesek is :D

ezek kár szépíteni hehe.Szóval ezen gondolkozz,minimálbéredből úgyse lesz nagy házad

viszont lépni bármerre is gyengusz vagy

nem csoda ha kerülnek,ez van

de mondom gazdag nő,és no problem hehe

2015. máj. 28. 22:31
 15/27 A kérdező kommentje:

Szerintem nem. Jó ez így. Nemsokára sajnos öröklünk egy másik házat, anyám képes azt odaköltözik és én maradhatok itt :D Meg a régi lakásunk is megvan még ami ki van adva.

Igaz ehhez is öröklés útján jutottunk hozzá, de hát ez van. Jobb mint 35 nm-en szüttyögni meg a többi lakó seggében vájkálni a helyhiány miatt... Anyám inkább elviselhtő, mit a fúró-tévéüvöltető panelproli szomszédok. Volt hozzájuk szerencsém. Gyűlölöm őket a mai napig.

2015. máj. 28. 22:44
 16/27 anonim ***** válasza:
Az mondod, hely van. Tehát ha elköltöznél, ott maradna egy kihasználatlan házrész. Miért nem adjátok el a házat és vesztek 2 kisebb ingatlant az árából?
2015. máj. 28. 23:02
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Inkább lakom a panelomban egyedül, mint akárhol egy idegen nénivel.
2015. máj. 28. 23:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
3 lakásotok van kettőtöknek, amiből amiben laktok, túl nagy is, és azon sírsz, hogy miből vegyél lakást magadnak???:D:D:D
2015. máj. 28. 23:04
 19/27 A kérdező kommentje:

Van ám egy testvérem is, csak máshol.

És egyelőre csak kettő van. Elég az, a másik ki van adva, hogy legyen egy kis píz meg fizesse a rezsit az albérlő. Igaz ez nem ratyi kis garzon hanem 1 + 2 félszobás 54nm. Szóval annyira az sem volt panel-f-ing mrt tulképp nem is az, hanem csak társasház idézem "kísérlti panel" de az egész vasbetoból van. Nem sok ilyen ház van. mert zar benne a vízvezeték meg ilyesmik.

De az albérlők pont ezért keresik :D

2015. máj. 28. 23:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom még sosem volt kapcsolatod, ha ezt a kérdést így kiírtad.

És szerintem nem is lesz, mert normális nő nem fog egy 25 éves óriáscsecsemővel összejönni. Főleg amilyen stílusod van...

Előbb jönnék össze egy "panelprolival", aki teljesen önálló, és nem anyuci mossa a koszos gatyáit.

2015. máj. 29. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!